7.5.18

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - 7/5/2018



Ο Καρανίκας «πίτσι- πίτσι» με γνωστή τρανσέξουαλ
espressonews.gr, 7/5/2018
 Είναι γνωστές οι κολλητές σχέσεις του πρωθυπουργικού συμβούλου Νίκου Καρανίκα με την κοινότητα των τρανς και χθες επιβεβαιώθηκαν ακόμα μία φορά, μέσω facebook.
Η γνωστή drug queen Τάνια Κέλλυ ανέβασε στην προσωπική της σελίδα μια selfie στην οποία ποζάρει αγκαλιασμένη με τον φίλο της και σύμβουλο του πρωθυπουργού. Μάλιστα, η Τάνια Κέλλυ στέλνει... φιλάκια κρατώντας τον άνθρωπο που φέρει τη βαρύγδουπη ιδιότητα του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, ενώ ο Νίκος Καρανίκας από την πλευρά του αρκείται σε ένα συγκρατημένο χαμόγελο.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από μέρες, όπως είπε στην «Espresso» η γνωστή drug queen και συμπλήρωσε: «Είμαστε φίλοι, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, είναι καλός άνθρωπος και μου αρέσουν οι απόψεις του».
Πάντως οι υποχρεώσεις του Νίκου Καρανίκα στο Μαξίμου δεν επιτρέπουν να βρίσκονται συχνότερα. «Δεν βλεπόμαστε συχνά γιατί εκείνος δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ, ωστόσο μιλάμε στο facebook» είπε η Τάνια Κέλλυ και συμπλήρωσε ότι δεν τον βλέπει ως τον σύμβουλο του πρωθυπουργού αλλά ως τον φίλο της Νίκο. Να θυμήσουμε ότι ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα είχε γιορτάσει στις Κούκλες στο Κουκάκι την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου στα 15, περιτριγυρισμένος από drug queens που κάνουν σόου στο μαγαζί.
Τότε είχε φωτογραφηθεί με όλες τις τρανς «βασίλισσες» και η βραδιά εξελίχθηκε σε κανονικό... πάρτι του Καρανίκα με τις «κούκλες του», για κάτι που ήταν και για τον ίδιο ένα πολιτικό στοίχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: