9.11.17

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - 9/11/2017


Σεξ, υποταγή και ταπείνωση
Μαστίγωνα σε όργια τον μόδιστρο Ιβ Σεν Λοράν
Απίστευτες αποκαλύψεις για τον μόδιστρο και τον εραστή του από σοφέρ του ζευγαριού
espressonews.gr, 9/11/2017
Σεξ, υποταγή και ταπείνωση. Αυτά ήταν τα συστατικά της πολύχρονης όσο και πολυτάραχης σχέσης του διάσημου Γάλλου δημιουργού Ιβ Σεν Λοράν με τον συνεταίρο του Πιερ Μπερζέ αλλά και ανθρώπους που εργάζονταν γι' αυτούς. 
Αυτό υποστηρίζει ο Φαμπρίς Τομά, ο οποίος ήταν για κάποια χρόνια σοφέρ αλλά και εραστής του ζευγαριού. Το ερωτικό τρίο με «τα ινδάλματα» που ήταν παράλληλα και «πλάσματα πολύ άρρωστα σεξουαλικά» και τους κανόνες του περιγράφει με σκανδαλιστικές λεπτομέρειες στις 329 σελίδες του νέου βιβλίου του με τίτλο «Saint Laurent et moi». Ο Τομά έπειτα από μια σεξουαλική εμπειρία με τον Πιερ Μπερζέ έγινε πάσα στην αγκαλιά του σχεδιαστή, με τον οποίο συζούσε επισήμως για τρία χρόνια.
Η ιστορία αυτή άρχισε, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κανάλι του Καναδά -χώρα στην οποία ζει-, όταν είχε δηλώσει ενδιαφέρον να γίνει οδηγός του Μπερζέ, πόστο το οποίο είχε προηγουμένως ο πατέρας του.
«Ο Πιερ Μπερζέ ήθελε να είναι περιτριγυρισμένος από σεξουαλικούς σκλάβους. Τελεία και παύλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τομά, ο οποίος παραδέχεται ότι αυτό που επέλεξε να κάνει τότε «ήταν χαμηλού επιπέδου» αλλά ήταν «το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει» για να έχει ασφάλεια και σταθερότητα.
Αρχικά έβλεπε σπάνια τον Ιβ Σεν Λοράν, ο οποίος ζούσε απομονωμένος. Ο Μπερζέ τον χρειαζόταν κατά κανόνα τα βράδια για να τον πηγαίνει σε δείπνα και σε σαρκικής απόλαυσης συναντήσεις. «Δεν έκανα τίποτε άλλο από το να βλέπω όργια, ήμουν κυρίως το σεξουαλικό αντικείμενό του. Για τον Μπερζέ ήμουν αυτός τον οποίο μαστίγωνε και για τον Σεν Λοράν αυτός ο οποίος τον μαστίγωνε» δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι χρησιμοποιούσε «το αγαπημένο του ραβδί από μπαμπού».
Το δεύτερο σκέλος άργησε λίγο να γίνει, καθώς ο Μπερζέ δεν του τον είχε καν συστήσει, αλλά καθώς περνούσε ο καιρός ο Τομά διαπίστωσε ότι ο σχεδιαστής τον είχε προσέξει και παρατηρήσει. «Είχα καλή φήμη στην επιχείρηση. Οτι ήμουν διακριτικός και αυτό ήταν αλήθεια. Επιπλέον, ήμουν Παριζιάνος, ένα αγόρι περπατημένο, και πιστεύω ότι αυτή η πλευρά μου τους άρεσε» εξηγεί. Οσο για τον ρόλο του στο ζευγάρι, εξηγεί ότι εκείνο το διάστημα οι δυο τους ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση και τον χρησιμοποιούσαν για να προκαλούν πόνο ο ένας στον άλλον.



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φαμπρίς Τομά απασχολεί την επικαιρότητα. Το 2015 ο Πιερ Μπερζέ τον έσυρε στα δικαστήρια κατηγορώντας τον ότι τα 400 περίπου σκίτσα και φωτογραφίες του Υβ Σεν Λοράν που είχε στην κατοχή του ήταν κλεμμένα.
Ο Φαμπρίς Τομά, ο οποίος ανακρίθηκε από δικαστή, βεβαίωσε ότι τα έργα ήταν δώρο από τον μεγάλο σχεδιαστή, μεταξύ 1990 και 1992, και δήλωσε «έκπληκτος» για τις δικαστικές περιπέτειες.
«Ο,τι κι αν λέει ο κ. Τομά, ακόμη κι αν ο Υβ του έδινε πολλά πράγματα, δεν θα μπορούσε να του είχε δώσει όλα αυτά τα σκίτσα και σχέδια που λέει ότι του χάρισε», είχε πει από την πλευρά του ο Πιερ Μπερζέ.
Ο πρώην οδηγός και εραστής, ο οποίος μοιράστηκε τη ζωή του Υβ Σεν Λοράν για δύο χρόνια, επέμενε ότι ο σχεδιαστής τού χάρισε 371 σκίτσα καθώς και «κολάζ και φωτογραφίες δικές του», ενώ τα περισσότερα έργα έχουν και αφιέρωση με τις λέξεις «Στον Φαμπρίς» ή «Στον Φαμπρίς, τον έρωτά μου».
Σήμερα ο Φαμπρίς Τομά ζει στον Καναδά και εργάζεται ως ξυλουργός. Το 2013 είχε μιλήσει στο περιοδικό Vanity Fair και είχε αποκαλύψει ότι είχε εμπιστευθεί τα πολύτιμα σκίτσα και φωτογραφίες του Υβ Σεν Λοράν σε έναν Γερμανό επιχειρηματία, τον Lothar Gallinat, και του είχε δώσει εντολή να τα πουλήσει στην καλύτερη τιμή.
Στη συνέχεια, όμως, ο ίδιος είχε υπογράψει σύμφωνο με Ελβετό δικηγόρο και δεν απαίτησε ποτέ χρήματα για τα σκίτσα. «Κάθε φορά που γινόταν προσπάθεια να πουληθούν, μπλόκαρε την διαδικασία ο Πιερ Μπερζέ, λέγοντας ότι αυτά τα σκίτσα είναι κλεμμένα» δήλωσε ο Τομά. (iefimerida.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: