6.6.17

ΡΟΖ ΞΕΠΛΥΜΑ; - 2


Η ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ

Ο χάρτης της Ilga-Europe για τα λοαδ δικαιώματα στην Ευρώπη το 2017

Απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την περιουσία της οικογένειας του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιντιρίμ έρχεται στο φως σύμφωνα με το mediapart.fr. Το γαλλικό site επικαλείται τα λεγόμενα ‘’ Malta files’’ και τονίζει ότι μεταξύ αυτών που εκμεταλλεύονται τον φορολογικό παράδεισο της Μάλτας είναι και ο Μπιναλί Γιντιρίμ. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρωθυπουργός φαίνεται να είναι διαθέτει το ποσό των 140.000.000 ευρώ...
Ακόμα, αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα Mediapart, η Μάλτα, η οποία προεδρεύει μέχρι τις 30 Ιουνίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στερεί στις άλλες χώρες από 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε φόρους ετησίως''.
Ακόμα σύμφωνα με την Mediapart, η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας '' Malta files'' η οποία είχε διάρκεια δύο εβδομάδες, αφορά την ''φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή, το ξέπλυμα και διαφθορά''. 
onalert.gr, 24/5/2017

Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες της Μάλτας για τις πρόωρες εκλογές που θα κρίνουν την τύχη του πρωθυπουργού Τζόζεφ Μούσκατ.
Ο Τζόζεφ Μούσκατ προκήρυξε τις εκλογές, έναν χρόνο πριν απ' ό,τι ήταν προγραμματισμένο, αφότου η σύζυγός του Μισέλ κατηγορήθηκε ότι άνοιξε λογαριασμό στον Παναμά για να φυλάει εκεί χρήματα δωροδοκίας προερχόμενα από το Αζερμπαϊτζάν.
naftemporiki.gr, 3/6/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: