5.1.17

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - 5/1/2017


32χρονος σκότωσε τον εραστή του!
Espressonews.gr, 5/1/2017
Οχι μόνο δολοφόνησε τον εραστή του, αλλά σχεδίαζε να τηγανίσει το πέος του και να το φάει!
Αυτή η απίστευτη ομολογία ανήκει στον 32χρονο Τζέρι Πάγκαν, άστεγο από το Μπρονξ, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες την Τρίτη για τη δολοφονία του 68χρονου Ρίτσαρντ Ριντ.
«Τον κάρφωσα μ' ένα μαχαίρι και τον χτύπησα στο κεφάλι μ' ένα σφυρί. Του έκοψα το πέος και το έβαλα στον νεροχύτη» εμφανίζεται να λέει ο Πάγκαν στους αστυνομικούς στη βιντεοσκοπημένη κατάθεσή του. Πρόσθεσε δε ότι θα τηγάνιζε το πέος του και θα το έτρωγε!
Δήλωσε αθώος
Ο Πάγκαν, με χειροπέδες στα χέρια και φορώντας πορτοκαλία στολή φυλακισμένου, εμφανίστηκε ήρεμος στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρονξ, όπου όμως δήλωσε αθώος για τη δολοφονία! Ο δικηγόρος του αρνήθηκε να αποκαλύψει αν θα ζητηθεί ψυχιατρική εκτίμηση του πελάτη του.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Πάγκαν έφτασε στο έγκλημα ύστερα από έντονο καβγά που είχε με τον Ριντ στο διαμέρισμα του τελευταίου, στη λεωφόρο Σέρινταν, κατά τον οποίο του ζητούσε εξηγήσεις επειδή είχαν κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη κάποιες ημέρες νωρίτερα.
Μετά τη σύλληψή του στις 3 Δεκεμβρίου, ο άστεγος είπε στους αστυνομικούς ότι έγινε έξαλλος επειδή ο Ριντ δεν του έδινε χρήματα για να πάει να εξεταστεί. Ηταν τέτοια η μανία του, που, αφού τον μαχαίρωσε, τον έσπρωξε μέσα σε μια μπανιέρα και προσπάθησε να τον πνίξει.
Και ενώ το θύμα του αιμορραγούσε μέχρι θανάτου, ο Πάγκαν έκανε ένα ντους και πέρασε όλη την υπόλοιπη ημέρα στο διαμέρισμα με το πτώμα, μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί.
Ο Πάγκαν, αντί να αντισταθεί και να προσπαθήσει να διαφύγει, τους είπε από την πρώτη στιγμή ότι αυτός τον σκότωσε και ζήτησε μάλιστα να του περάσουν χειροπέδες. 


Τα gay τέρατα του Αργους «έφαγαν» από 20 χρόνια
Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης ο 35χρονος gay πατέρας και ο 37χρονος σύντροφός του για τον βιασμό του 12χρονου παιδιού του πρώτου, το οποίο πάσχει από νοητική υστέρηση.
Το δικαστήριο (με ομόφωνη απόφασή του, σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο») επέβαλε σε καθέναν από τους δύο κατηγορουμένους, Θωμά Ι. και Πέτρο Π., ποινή κάθειρξης 20 ετών και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους για πέντε χρόνια.
Με την καταδίκη του πατέρα-κτήνος και του συντρόφου του έπεσε η αυλαία στην τρομερή υπόθεση, η οποία συντάραξε το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκαλύφθηκε η δράση τους. Το δράμα ξεκίνησε όταν το παιδί έφυγε από το σπίτι του στην Αθήνα, όπου ζει με τη μητέρα του, και πήγε για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές στο σπίτι του πατέρα του στο Αργος, όπου ο 35χρονος συγκατοικούσε με τον 37χρονο. Ωστόσο, ούτε η μητέρα ούτε το ίδιο το παιδί μπορούσαν να φανταστούν τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Οπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, το ανυπεράσπιστο αγοράκι, το οποίο πάσχει από νοητική υστέρηση, γινόταν αντικείμενο βιασμού από τον πατέρα του και τον σύντροφό του.
Η αποκάλυψη του δράματος έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου τον πήρε τηλέφωνο για να δει τι κάνει και τον άκουσε να της λέει ότι θέλει να γυρίσει σπίτι. Η γυναίκα θορυβήθηκε και ξεκίνησε αμέσως για το Αργος για να παραλάβει το παιδί της. Ομως, δεν αντιλήφθηκε τι πραγματικά είχε συμβεί, παρά μόνο όταν επέστρεψαν στην Αθήνα και άκουσε το αγοράκι να της εξιστορεί τα μαρτύρια στα οποία το υπέβαλλαν οι δύo gay παιδεραστές! Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, που τους συνέλαβε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο πατέρας του άτυχου αγοριού ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, καθώς θεωρείται ανάπηρος (ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με ψυχοφάρμακα) και συνεπώς δεν μπορούσε να προφυλακιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: