15.4.16

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΑ "ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΛΕΤΣΟΥ

Απίστευτη ένταση στα Καλημερούδια το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή το ξέσπασμα του Σωτήρη Γεωργούντζου για τον Απόστολο Γκλέτσο. Μετά την προβολή του βίντεο, η Μαριέλλα Σαββίδου δεν άργησε να πάρει φωτιά και ο καβγάς με την Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν αναπόφευκτος: Μαριέλλα:Το στερεότυπο ότι ο gay δεν είναι άντρας, είναι ομοφοβικό. 
Τίνα:Γιατί δεν δεχόμαστε την αντίθετη άποψη. Γιατί δεν αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να έκφράσει ελεύθερα την άποψή του; 
Μαριέλλα: Θα μιλήσουμε κι εμείς και θα πούμε ότι είναι ομοφοβικό γιατί μπορεί να υπάρχουν παιδάκια που είναι gay και βλέπουν αυτό το πράγμα… 
Τίνα: Υπάρχουν και παιδάκια που δεν είναι gay και μπορεί να εκνευρίζονται με όλη αυτή την κατάσταση. 
Μαριέλλα: Τότε έχουν πρόβλημα αυτά τα παιδάκια. Η ομοφοβία είναι ψυχολογική κατάσταση. 
Τίνα: Δεν υπάρχει μία άποψη σε αυτή την κοινωνία, υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις. Πρέπει με το ίδιο σθένος που υπερασπιζόμαστε τη μία πλευρά, να τις υπερασπιζόμαστε όλες. 
Μαριέλλα: Τι προσπαθείς να μου πεις, ότι παιδάκια εκνευρίζονται επειδή βγαίνουν gay στην τηλεόραση; Έχουν πρόβλημα αυτά τα παιδιά αν δεν μπορούν να δεχτούν ότι υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι σε αυτή την κοινωνία. 
Στην αντιπαράθεση προστέθηκαν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, ενώ το τέλος το έδωσε ο Κώστας Μαρτάκης χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι για να περάσουν σε διαφημίσεις. (zarpanews.gr, 14/4/2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια: