19.4.16

ΕΝΑΣ ΣΥΡΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΡΙΚΙ ΜΑΡΤΙΝ

Ο Ρίκι Μάρτιν επιβεβαίωσε την σχέση του με τον καλλιτέχνη Χουάν Γιόζεφ, με κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της οργάνωσης amfAR που έλαβε χώρα το Σάββατο στην Βραζιλία. 
Ενώ οι δύο άνδρες είχαν θεαθεί να περνούν μαζί χρόνο σε πολλές διαφορετικές πόλεις, αυτή είναι η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, κατά την οποία μάλιστα κρατιόντουσαν και χέρι-χέρι. Για να διαλύσει κάθε αμφιβολία, ο Πορτορικανός σούπερ σταρ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφίαόπου κρατά το χέρι του καινούριου του συντροφου, συνοδευόμενη από την λεζάντα «Ναι!», η οποία μοιάζει με καθαρή παραδοχή του τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.
Στο τέλος του Μαρτίου ο καλλιτέχνης με καταγωγή από την Συρία είχε ανεβάσει στο δικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον Μάρτιν από ταξίδι τους στην Ιαπωνία. Τότε μάλιστα ήταν που είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες για πιθανή σχέση των δυο τους. 
Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη και το Μαλιμπού, φουντώνοντας τις φήμες που ήθελαν τον Ρίκι Μάρτιν να έχει βρει μετά τον χωρισμό του έναν νέο έρωτα. (koolnews.gr)




Δεν υπάρχουν σχόλια: