31.3.16

ΟΥΚΡΑΝΗ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εξαλλη Ουκρανή ζητά την απομάκρυνση των ομοφυλόφιλων από την αστυνομία
ethnos.gr
Ένας άνδρας στην Ουκρανία προφανώς είχε βαρεθεί να μαλώνει με την γυναίκα του διαρκώς και όταν εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού τους ένας ομοφυλόφιλος αστυνομικός, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει…συνήθειες. Η έξαλλη σύζυγος υπέβαλε αίτηση για την απαγόρευση των ομοφυλόφιλων από το αστυνομικό Σώμα.
«Πέρασα δύο εβδομάδες στην κόλαση προσπαθώντας να πάρω πίσω τον άνδρα μου, και το μόνο που πήρα ήταν ένα πρόστιμο για τις απειλές εναντίον του εν λόγω γκέι αξιωματικού« αναφέρει στην αίτησή της.
«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν καλούν την αστυνομία, διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν τον άνδρα τους» προειδοποιεί η γυναίκα. «Οι γκέι αστυνομικοί στην πόλη μας πρέπει να απαγορευτούν» προσθέτει. «Είναι γνωστό στους γκέι κύκλους πως υπάρχουν δύο άνδρες και μία γυναίκα ομοφυλόφιλοι στην αστυνομία της πόλης Ivano-Frankovsk» αναφέρει επίσης στην αίτησή της.
Η ατυχής γυναίκα από την δυτική ουκρανική πόλη Ivano-Frankovsk κατέθεσε την αίτηση εναντίον των LGBT ατόμων που εργάζονται στην επιβολή του νόμου όταν ο άνδρας της την άφησε προφανώς για έναν γκέι αστυνομικό. Η γυναίκα είχε καλέσει την αστυνομία μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με τον σύζυγό της και ο αξιωματικός που κατέφτασε για την αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν ομοφυλόφιλος.
Η πρόσκληση για την απαγόρευση των γκέι από την αστυνομία δημοσιεύτηκε το Σάββατο και έχει συγκεντρώσει πέντε υπογραφές μέχρι σήμερα, οι οποίες δεν είναι και τόσο λίγες όσο ακούγονται, δεδομένου ότι χρειάζονται μόνο 245 υπογραφές μέχρι το τέλος του Ιουνίου για να αναθεωρηθεί από τις τοπικές αρχές.
Μόλις πρόσφατα, η Ρουσλάν Μαρτσίνκιβ, δήμαρχος της συγκεκριμένης πόλης, έκανε μια δημόσια δήλωση λέγοντας ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν πατριωτικά αισθήματα και κάλεσε την Ουκρανία να έχει κατά νου τις «παραδοσιακές αξίες» την ώρα που κατευθύνεται προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: