10.7.15

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΔΡΑ

Πατέρας και γιος ερωτευμένοι με τον ίδιο άντρα
espressonews.gr, 9/7/2015
Το καλλιτεχνικό μικρόβιο του μπαμπά κληρονομήθηκε στον γιο, όπως και η ιδιαίτερη αγάπη του πρώτου για τους... άντρες. Ενας νεαρός άνδρας έγινε το μήλον της Εριδος για γνωστή καλλιτεχνική οικογένεια, αφού «γυάλισε» ταυτόχρονα σε πατέρα και γιο και σύναψε (μυστικά) σχέση και με τους δύο. 
Οι «πρωταγωνιστές» έφτασαν στο σημείο να έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια και εδώ και πολύ καιρό να μη μιλάνε καν.
Πριν από περίπου έναν χρόνο ο... ατακτούλης μπαμπάς -με την καλλιτεχνική καριέρα αλλά και τον τρόπο συμπεριφοράς του γενικότερα έχει βάλει τη δική του αντισυμβατική σφραγίδα στη showbiz- συναντήθηκε με τον γιο του σε καφετέρια για να τα πούνε.
Οταν έφτασε στο μαγαζί διαπίστωσε πως το «βλαστάρι» του συνοδευόταν από έναν φίλο του. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκε από τον καλογυμνασμένο νεαρό και -χωρίς να πέσει στην αντίληψη του γιου του- επιδίωξε να κρατήσει επαφή μαζί του. Ο νεαρός, που ήταν εραστής του παιδιού του, έδειξε αμέσως μεγάλη προθυμία να επικοινωνήσει με τον μπαμπά του «δικού του» για δύο λόγους: πρώτον, γιατί είχε καλλιτεχνικές βλέψεις και πίστευε ότι η γνωριμία αυτή θα τον βοηθήσει να μπει στον χώρο και, δεύτερον, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχε πρόβλημα να συνευρίσκεται με άντρες επί πληρωμή, αφού το έκανε για βιοποριστικούς λόγους.
Οι... στενές επαφές του νεαρού άνδρα με τον μπαμπά του αγαπημένου του κατέληξαν κάποια στιγμή σε μυστική σχέση. Τα ερωτικά ραντεβού συνεχίζονταν, μέχρι που μια μέρα ο γιος τούς έπιασε στα πράσα κι έγινε το «έλα να δεις».
«Το θέμα είναι πως όταν ο γιος άρχισε να βρίζει τον πατέρα του ότι του έφαγε τον γκόμενο και δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια του, εκείνος όχι μόνο δεν έδειξε να ενοχλείται αλλά δεν του ξαναμίλησε. Μάλιστα εδώ και λίγο καιρό έχει νοικιάσει ένα σπίτι στο Κολωνάκι, το οποίο είναι η ερωτική φωλιά με τον εραστή του και ζει ανενόχλητος τον... γεροντοέρωτά του» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: