29.4.14

TRASH TV 1

Ουγγαρέζος-Κωστάκη: Θα τους ενοχλούσε αν ο σύντροφος τους είχε ομοφυλοφιλική σχέση;
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΜΩΡΟΥ (peoplegreece.com, 23/4/2014)
Η Ράνια Κωστάκη  βρέθηκε στο Πρωινό mou και αφού μίλησε για το J2US, η συζήτηση διευρύνθηκε. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει την καλεσμένη κάτι πιο προσωπικό.
Η ερώτηση που της έκανε έγινε με αφορμή τον Gerard Butler, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι ούτε straight ούτε gay. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι πηγαίνει και με άντρες και με γυναίκες. Αυτό, λοιπόν, που την ρώτησε ήταν αν θα την ενοχλούσε να είχε ο σύντροφος της ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
«Να πω ότι εγώ έχω πολλούς φίλους gay. Αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος είχε πριν από εμένα ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Αν το μάθαινα, μπορεί και να τον χώριζα. Αν και έχω στον κύκλο μου πολλούς gay», δήλωσε η Ράνια Κωστάκη .
Στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος “γύρισε” την ερώτηση στο Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων: «Δεν θα με πείραζε να είχε σχέση πριν από εμένα η σύντροφος μου με μια γυναίκα. Δεν θα με πείραζε και ενώ τα είχαμε να την έβλεπα με μια γυναίκα. Θα έφτιαχνα και μια σαντουιτσάρα… αν την έβλεπα να με απατά με έναν άντρα θα με ενοχλούσε πολύ. Περίμενα να με ρωτήσεις αν θα με ενοχλούσε να τα είχε με μια κοπέλα, της οποίας ο πρώην σύντροφος είχε ομοφυλοφιλική σχέση…».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι να σχολιάσεις οι άνθρωποι είναι και θα παραμείνουν υπανάπτυκτοι!!! ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ

Ξενικός είπε...

κάτι ΜΕΓΑΛΑ θέματα για "ενημέρωση"...
Ξενικός