27.9.13

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ


Τα χάπια του έρωτα (σιλδεναφίλη, βαρδεναφίλη, τανταλαφίλη) φαίνεται να έχουν σημαντικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας που ταλαιπωρεί χιλιάδες άνδρες, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην λήψη τους. Σήμερα, τα φάρμακα αυτά δεν λαμβάνονται μόνο από όσους πραγματικά τα χρειάζονται αλλά και από ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά εσφαλμένα πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα τονώσουν τη σεξουαλική τους ζωή .
Οι ειδικοί καταρρίπτοντας τους μύθους και αναδεικνύοντας την αλήθεια για την λήψη αυτών των φαρμάκων, συμβουλεύουν:
- Τα χάπια πρέπει να χορηγούνται μόνο με συνταγή γιατρού, γιατί πρόκειται για φάρμακα που έχουν ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες.
- Οι νέοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να τα παίρνουν, γιατί δεν αυξάνουν τις επιδόσεις στο σεξ.
- Ένας νέος άνθρωπος με καλή σεξουαλική υγεία δεν χρειάζεται τα φάρμακα προκειμένου να έχει επαναληψιμότητα στην σεξουαλική πράξη.
- Τα φάρμακα δημιουργούν ένα είδος ψυχολογικού εθισμού. Το άτομο έχει την ψευδαίσθηση ότι εάν δεν πάρει το χάπι δεν θα μπορέσει να αποδώσει σεξουαλικά και τελικά δεν τα καταφέρνει λόγω του έντονου άγχους απόδοσης.
- Δεν προκαλούν ερωτική επιθυμία. Η επιθυμία και η διέγερση πρέπει να υπάρχουν έτσι ώστε ο εγκέφαλος να στείλει το μήνυμα στις στυτικές δεξαμενές του πέους, όπου τα φάρμακα αυτά δρουν βιοχημικά.
- Απαγορεύεται η λήψη τους σε συνδυασμό με ναρκωτικές ουσίες, καθώς μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα υγείας.
- Όσοι πάσχουν από ασταθή στηθάγχη και από βαριά καρδιακή ανεπάρκεια απαγορεύεται να λάβουν αυτή την φαρμακευτική αγωγή.
- Δεν επιτρέπεται η λήψη περισσότερου από ένα χάπι ημερησίως.
- Η αγορά τους μέσω διαδικτύου χαρακτηρίζεται ως εγκληματικό λάθος, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι πλαστά και δεν έχουν ελέγχει, αποθηκευτεί και διακινηθεί με τον κατάλληλο τρόπο
- Σε ανθρώπους με χρόνια νοσήματα πρέπει να χορηγούνται με ιδιαίτερη προσοχή και κατόπιν συνεννοήσεως με τον γιατρό, γιατί μπορεί να προκληθεί αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα όπως τα αντιυπερτασικά και να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα υγείας.
- Καλό είναι το άτομο που παίρνει αυτά τα φάρμακα να ενημερώνει τον σύντροφο του για να απαλλαγεί από το άγχος να τα παίρνει κρυφά. (megatv.com/ygeia)

Δεν υπάρχουν σχόλια: