16.6.13

ΣΚΟΤ ΘΟΡΣΟΝ: ΗΜΟΥΝ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΑΤΣE ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΪΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

"Ήμουν εραστής του Μάικλ Τζάκσον επί 7 χρόνια"
womenonly.gr, 10/6/2013
Ο Σκοτ Θόρσον (Scott Thorson) έγινε γνωστός ως εραστής του θρυλικού γκέι μουσικού και πρόσφατα επανήλθε στη δημοσιότητα εξαιτίας της τηλεταινίας με τίτλο "Behind the Candelabra" όπου ο Μάικλ Ντάγκλας(Michael Douglas) και ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) τους ερμηνεύουν –κατά γενική ομολογία- εντυπωσιακά.
Θέλοντας μάλλον να εξαργυρώσει τον ντόρο που ξαφνικά δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του όσο περισσότερο μπορεί, ο 54χρονος σήμερα Θόρσον το "έσκασε" το μυστικό.
Τελικά ο Λιμπεράτσε δεν ήταν ο πιο διάσημος από τους εραστές του.
Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα "The Sun" η γνωριμία έγινε σε μια κλινική στο Παλμ Σπρινγκς στα τέλη της δεκαετίας του '70 όπου ο Τζάκο και ο Λιμπεράτσε ανάρρωναν από πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που είχαν κάνει αμφότεροι.
"Ήταν περίπου την εποχή του Θρίλερ που γίναμε εραστές με τον Μάικλ. Η σχέση μας κράτησε 6-7 χρόνια", αποκαλύπτει ο Θόρσον τονίζοντας πόσο γενναιόδωρος ήταν ο Τζάκσον και πόσο καλά του φερόταν.
Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκοτ μιλά για τη σχέση αυτή καθώς το 2004 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον "National Enquirer", είχε περιγράψει την πρώτη τους ερωτική συνεύρεσηπου είχε πραγματοποιηθεί στο σπίτι του διάσημου για τις ντραγκ μεταμφιέσεις του, Ντάνι Λα Ρου (Danny La Rue).
"Στεκόμουν σχετικά κοντά στον Μάικλ όταν μου έκανε νόημα με το χέρι του να μπω στο κρεβάτι μαζί του", είχε αποκαλύψει τότε ο Θόρσον συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους έκαναν έρωτα για μία ώρα περίπου.
Κατά τα άλλα, αυτές τις μέρες οι προβολείς είναι στραμένοι επάνω στη μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ πουπέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 σε ηλικία 51 ετών. Η 15χρονη Πάρις (Paris) έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, και σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους αναρρώνει ικανοποιητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: