28.11.12

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

Χώρισε τη σύζυγό του μετά από 19 χρόνια, γιατί αποδείχτηκε… άντρας
Διαζύγιο πήρε ένας Βέλγος από την επί 19 χρόνια σύζυγό του, κατηγορώντας την για εξαπάτηση, καθώς ανακάλυψε ότι είχε γεννηθεί άνδρας.
Ο Βέλγος Γιαν ερωτεύθηκε τη Μόνικα, την οικιακή βοηθό στο σπίτι των γονιών του που καταγόταν από την Ινδονησία. Οι νομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Γιαν από την υπηρεσία αλλοδαπών του Βελγίου δεν τον πτόησαν και πάλεψε για να κρατήσει την αγαπημένη του στη χώρα του, παρά τις αμφιβολίες των αρχών για την αυθεντικότητα των προσωπικών της εγγράφων.
«Την έφερα στο Βέλγιο. Δεν ήταν εύκολο. Πίστευα ότι ήταν μια όμορφη γυναίκα. Δεν είχε καθόλου ανδρικά χαρακτηριστικά», λέει ο 64χρονος σήμερα Γιαν.
Η Μόνικα είχε κάνει αλλαγή φύλου, κάτι που ο Γιαν δεν είχε καταλάβει ούτε κατά τη διάρκεια του σεξ. Για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, η Μόνικα προσποιούνταν ότι έχει έμμηνο ρύση, ενώ για καλή της τύχη ο Γιαν δεν ήθελε παιδιά καθώς είχε ήδη δύο από προηγούμενο γάμο.
Ο Γιαν, που νιώθει ψυχικά κακοποιημένος, βρίσκεται μετά το διαζύγιό του υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. (newsbomb.gr, 27/11/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια: