9.11.12

ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ 1

Τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ ότι ο John Travolta είναι κρυπτο-ομοφυλόφιλος διαψεύδει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Kirstie Alley. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην επιτυχημένη σειρά ταινιών “Κοίτα ποιος μιλάει” και γνωρίζονται πολύ καλά. 
Η Alley δεν δίστασε μάλιστα να ομολογήσει ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του πριν από περίπου 20 χρόνια. Μιλώντας σε γνωστή δημοσιογράφο του ABC δήλωσε ότι ερωτεύτηκε όχι μόνο τον Travolta αλλά και τον ηθοποιό Patrick Swayze την δεκαετία του 80 αλλά ότι η σχέση τους ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. 
Η 61χρονη ηθοποιός είπε ότι ερωτεύτηκε τον Travolta όταν γύρισαν μαζί την ταινία "Κοίτα ποιος μιλάει" το 1989 και τον αποκάλεσε "μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της". Στη συνέντευξή της που μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού "Good Morning America" απάντησε σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Travolta: "Ξέρω τον John με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Δεν είναι γκέι".  (tlife.gr, 8-11-2012)


 " O αδερφός μου δεν είναι gay" 
 Η φράση αυτή ανήκει στην κυρία Adelia Zeidler και δεν είναι άλλη από την αδερφή του γοητευτικότατου George Cloone. 
 H αδερφή του διάσημου ηθοποιού τόνισε " ο αδερφός μου δεν είναι gay" προσπαθώντας να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς γαι τη σεξουαλική ταυτότητα του George. 
 Η ίδια σε ερώτηση της δημοσιογράφου, για το πώς σχολιάζει τςι φήμες, απαντά: " Ναι, αυτό είναι γελοίο. Δεν ακούμε πια τους ανθρώπους που το ισχυρίζονται". 
 Στη συνέχεια, διαλύει κάθε όνειρο της Stacy Kiebler, συντρόφου της Clooney, για γάμο λέγοντας: " Δεν είναι ο τύπος του άνδρα που παντρεύεται. Έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε μια επιτυχημένη καριέρας και οικογένεια. Επίσης, δεν φαίνεται να θέλει παιδιά. Δεν νομίζει ότι είναι δίκαιο να αποσπαστεί από το στόχο του". (enikos.gr, 8/11/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια: