12.9.12

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ


Ο Πάπας πρωταγωνιστής σε gay πορνοταινία Bel Ami
exit210.gr, 11/9/20/12
Ο Πάπας Βενέδικτος XVI θα εμφανιστεί για να ευλογήσει προσωπικά πορνο stars σε μια καινούργια gay ταινία Bel Ami που θα εκτυλίσσεται στην πόλη του Βατικανού.
Ο Πάπας εν αγνοία του ευλόγησε 2 πορνο ηθοποιούς, ντυμένους ιερείς και το βίντεο αυτό θα συμπεριληφθεί σε μια νέα Bel Ami gay ταινία.
Όλα αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του διάσημου παραγωγού και ιδρυτή της Bel Ami George Duroy, ο οποίος ανακοίνωσε τα νέα σε online forum.
Η νέα ταινία που θα ονομάζεται «Σκάνδαλο στο Βατικανό» (
Scandal in Vatican) , πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.
Οι θεατές μεταξύ άλλων θα δουν και τον Πάπα Βενέδικτο XVI να ευλογεί τους πρωταγωνιστές σε μια συνάντηση στο Βατικανό. Ο Πάπας δεν ήξερε για την δουλειά τους. Σύμφωνα με τον παραγωγό η σκηνή αυτή θα είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ταινίας.
Ένας από τους ηθοποιούς, ο Trevor Yates έγραψε στο facebook: Ο δρόμος μου για την εκκλησία δεν ήταν ο παραδοσιακός, περνάει μέσα από την ενήλικη βιομηχανία.

Φαντάζομαι ότι εκεί στην Bel Ami θα αισθάνονται τόσο "περήφανοι" για την εξαπάτηση του Πάπα, όσο και εδώ στην Colour Youth για την επί πληρωμή δημοσίευση ακατάληπτης αγγελίας τους στον Ριζοσπάστη.
Θλίψη!

3 σχόλια:

gay super hero είπε...

Δε βαριέσαι. Σε ακτιβισμό να βρισκόμαστε...

e-Lawyer είπε...

"Ακατάληπτη αγγελία" = η υποχρεωτική από το νόμο ανακοίνωση έγκρισης σωματείου σε εφημερίδα.

erva_cidreira είπε...

Ώστε, λοιπόν, πρόκειται για την υποχρεωτική από τον νόμο ανακοίνωση ελληνικού σωματείου με τον σε λατινική γραφή προσδιορισμό lgbtq σε εφημερίδα.
Προς τι, τότε, τα "περήφανα" δελτία τύπου για την ... εκπόρθηση του ομοφυλοφοβικού Ριζοσπάστη;
Να περιμένουμε την επόμενη φορά ανάλογη αγγελία στα σουαχίλι στην Χρυσή Αυγή;