23.5.12

ΚΟΝΤΡΑ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΣΕ ΓΚΕΪ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Η κόντρα Αζερμπαϊτζάν και Ιράν, σε… γκέι «αποχρώσεις»!
defence-point.gr, 23/05/2012
Όταν οι σχέσεις ανάμεσα σε δυο χώρες είναι τεταμένες, τότε το πεδίο είναι ανοιχτό για την ανάπτυξη της παραπληροφόρησης με σκοπό να προκαλέσεις ή να βλάψεις με κάποιον τρόπο τον αντίπαλό σου… Πόσο μάλλον στις σχέσεις Ιράν και Αζερμπαϊτζάν, όπου η αζερική πληθυσμιακή ομάδα στο Ιράν φαίνεται να χρησιμοποιείται ως μοχλός αποσταθεροποίησης του ανεπιθύμητου για πολλούς ισλαμικού καθεστώτος της Τεχεράνης…Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει λοιπόν μεταξύ Μπακού και Τεχεράνης, με αφορμή τις
ανακοινώσεις ιρανικών ΜΜΕ και blogs ότι στο Μπακού, την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί παράλληλα παρέλαση γκέι!
Έξαλλοι οι Αζέροι, έσπευσαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα και κατηγόρησαν το Ιράν για συκοφαντική δυσφήμιση! «Βγάζουν ανακοινώσεις για κάτι που δεν υπάρχει. Τον διαγωνισμό διοργανώνουμε, όχι παρέλαση ομοφυλοφίλων», δήλωσε ο Αζέρος αξιωματούχος. «Στη γλώσσα μας δεν υπάρχει καν η λέξη ομοφυλόφιλος. Στα περσικά υπάρχει», κατέληξε σε έξαλλη κατάσταση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: