10.12.11

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ


Έρχονται νέα προφυλακτικά στυτικής… ανάτασης
Επιμέλεια: Γιάννης Δεβετζόγλου, (ygeia.tanea.gr, 9/12/2011)
Προφυλακτικά εμποτισμένα με μία ειδική γέλη (τζελ) που βοηθούν στη στύση και τη διατήρησή της, ετοιμάζει να θέσει σε κυκλοφορία μεγάλη εταιρεία. Τα νέα προϊόντα αφορούν δύο κατηγορίες ατόμων: αυτούς που χάνουν τη στύση τους όταν το φορούν και αυτούς που δεν έχουν καλή στύση.
Το προφυλακτικό περιέχει φάρμακο, για το οποίο μάλιστα έχει κατοχυρωθεί πατέντα, ώστε να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία. Η δραστική ουσία ονομάζεται ζανιφίλη, η οποία χρησιμοποιεί ως βάση την νιτρογλυκερίνη.
Η ουσία αυτή χρησιμοποιούνταν για την απαλοιφή του πόνου στο στήθος και την καρδιακή ανεπάρκεια κατά τον 19ο αιώνα.
Το φάρμακο διαστέλλει τα αγγεία του πέους, χαλαρώνοντας παράλληλα τους μυς στα τοιχώματα των αγγείων, αυξάνοντας τελικά τη ροή του αίματος στα σηραγγώδη σώματα του πέους.
Το προφυλακτικό δεν θα χρειάζεται συνταγογράφηση και θα πωλείται κανονικά στα καταστήματα και τα φαρμακεία.
Η ονομασία του είναι CSD500 και έχει ήδη λάβει έγκριση για σήμανση CE, υποχρεωτική για την κυκλοφορία του στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κλινικές μελέτες
Στο πλαίσιο των δοκιμών, οι οποίες όμως δεν έχουν δημοσιευτεί σε κάποια επιστημονική επιθεώρηση, φάνηκε πως οι περισσότεροι που χρησιμοποίησαν το εμποτισμένο με φάρμακο προφυλακτικό, είχαν βελτίωσης της στυτικής λειτουργίας και αύξηση μεγέθους του πέους, λόγω της πληρότητας αιμάτωσης.
«Το προφυλακτικό δεν έχει καμία σχέση με τη δράση που έχει το Viagra. Η ιδέα που υλοποιούμε είναι να έχουν καλή στύση τα άτομα που χάνουν τη στύση τους για ψυχολογικός παράγοντες μόλις φορέσουν το προφυλακτικό», εξηγεί στέλεχος της εταιρείας.
Ο ίδιος συμπληρώνει πως το προϊόν είναι για να ενθαρρύνει τους άντρες να λαμβάνουν μέτρα προστασία και να τους προφυλάσσει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

1 σχόλιο:

aizen999 είπε...

νιτρογλυκερινη?
κι αν απο την τριβη εκραγει το πουλι του συντροφου μας?η χειροτερα-το δικο μας?!