23.11.11

ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΣΥΝΟΔΟ)

Πισώπλατο χτύπημα Ολλανδού υπουργού (με ιπτάμενο συνοδό)
Oι «εγκέφαλοι» του βρόμικου παιχνιδιού που παίζεται τις τελευταίες ώρες με τις «έγγραφες εγγυήσεις» δεν έχουν έδρα μόνο στο Βερολίνο αλλά και στην Αθήνα. Στόχο τους είναι όχι τόσο η υφαρπαγή της υπογραφής του Αντώνη Σαμαρά, αλλά ο έλεγχος των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου.
Τις τελευταίες ώρες οι πρωταγωνιστές, αφανείς και φανεροί, έχουν ρίξει και το τελευταίο φύλλο συκής. Χαρακτηριστική είναι και η επανεμφάνιση του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών Γιαν Κες ντε Γιάγκερ, ο οποίος, μιλώντας στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL 7, επιχείρησε να μιλήσει απαξιωτικά για τον πρόεδρο της Ν.Δ., λέγοντας: «Θέλουμε μια υπογραφή από αυτόν τον κ. Σαμαρά... διαφορετικά οι Ελληνες δεν θα πάρουν χρήματα σε καμία περίπτωση».
Ο Ολλανδός υπουργός, που τον Μάιο ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ότι είναι ομοφυλόφιλος και εμφανίστηκε λίγες εβδομάδες αργότερα με τον σύντροφό του Μιχαήλ Αγγελο Σουπ, ιπτάμενο φροντιστή στην αεροπορική εταιρία KLM, σε εκδήλωση πανεπιστημίου στην Ολλανδία, είχε καταφερθεί εναντίον της χώρας μας, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα πάει σε ελεγχόμενη χρεοκοπία.
[...]

Νίκος Ελευθερόγλου (dimokratianews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: