14.10.11

ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ


Know How - Flirt
Έφτασε η στιγμή που είσαι μόνος σου. Σαν τη καλαμιά στο κάμπο, μόνος σε διπλό κρεβάτι, μοναξιά μου όλα. Έχεις το βλέμμα της γάτας που θέλει να ζευγαρώσει και αν είχες κεραμίδια θα ήσουν ήδη πάνω να βγάζεις κραυγές. Βλέπεις εφιάλτες, ζευγάρια να σε έχουν περικυκλώσει και να σου κουνάνε το δάχτυλο.
Εκεί έρχεται να βοηθήσει η αρχαία κινέζικη τεχνική που λέγεται φλερτ.
Ξεκινάς με μια απλή βόλτα στο σούπερ μάρκετ. Θα φορέσεις φόρμα, κι'ας είχες 5 στη γυμναστική. Χαζεύεις τα βιολογικά προιόντα και όχι τα χαρτιά κουζίνας. Συνωστισμός επίσης γίνεται στα γιαούρτια και στους χυμούς. Όταν εντοπίσεις το αντικείμενο του πόθου, κοιτάζεις, αλλά όχι επίμονα.
Προς θεού, μην αρχίσεις να το ακολουθείς μες'στους διαδρόμους, θα φωνάξει το 100.
Αν δεν σ'έχει πλησιάσει ακόμα αυτός, ενώ φοράς αυτή την υπερσέξυ φόρμα και πιστεύεις ότι όλοι θέλουν να γίνεις πατέρας των παιδιών τους, πλησιάζεις εσύ. Ζητάς τη γνώμη του για τη βιολογική μοτσαρέλα ενός ξεχασμένου χωριού στη Νότια Ιταλία. Αν απαντήσει, έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Αν δεν κατάλαβε καν τι του λες, γυρνάς σπίτι, βγάζεις αυτή την ηλίθια φόρμα και προχωράς στο στάδιο "bar".
Ξεσηκώνεις όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο μήπως και πείσεις κάποιον να έρθει μαζί σου. Δύσκολο, γιατί είναι Δευτέρα, έχει "Η ζωή της άλλης" και είναι στο τσακ να ξεσκεπάσουν τα δόλια σχέδια της κακιοτάτης Ξένιας. Αφού βρεις κάποιον καψερό που βαριέται αλλά σε λυπάται, φοράς κάτι ελαφρύ, που να δείχνει λίγο σάρκα αλλά να κρύβει καλά την κοιλιά. Δεν ξέρω πως θα καταφέρεις να βρεις κάτι τέτοιο. Ψάξε στο "οι 9 μήνες της εγκυμοσύνης".
Πριν φτάσεις στο bar, κάνεις εξάσκηση στο pull/push/έλξατε/ωθήσατε, το γνωστό βρώμικο κόλπο των μαγαζιών για να γελάνε με τους πελάτες. Προχωράς και κάθεσαι κοντά σ'αυτό το κάτι που θες. Σε όλο αυτό σε βοηθάει ο καλός σου φίλος, γιατί εσύ έχεις μυωπία και δεν θες να φοράς γυαλιά αλλά δεν μπορείς να βάλεις και φακούς επαφής. Φρόντισε να βλέπει αυτός καλά. Παραγγέλνεις ποτό που δεν έχει μέσα όλα τα φρούτα του δάσους και επάνω στο ποτήρι την χλωρίδα του τόπου μας. Μην αναγκαστείς στο "τι πίνεις", να απαντήσεις "bikini", "μπισκότο", "Ζωζώ", "τρα λα λα" κτλ.
Κι'εδώ ο ήρωάς μας πρέπει να ρίχνει ματιές, επίσης με μέτρο, μη δείξουμε ότι είμαστε απεγνωσμένοι και ότι δεν έχουμε ζωή.
Κουνιέσαι ρυθμικά στη μουσική και προσέχεις μη σου ξεφύγουν φιγούρες flashdance που προβάρεις σπίτι στον καθρέφτη. Πλησιάζεις και ζητάς φωτιά, τσιγάρο, ένα χαρτομάντηλο, λίγα ψίχουλα αγάπης, κάτι τέλος πάντων. Αν περιμένεις να σου μιλήσουν οι άλλοι πρώτα, το πιο πιθανό είναι να πιεις 6 ποτά και να γυρίσεις σπίτι με κάποιο άλλο παρτάλι του μαγαζιού που έκανε το ίδιο.
Αφού σου ανάψει το τσιγάρο κοιτάς να βρεις κάτι αστείο να πεις. Όχι ανέκδοτο για την μικρή Αννούλα, κάτι πιο κομψό. π.χ. "αν έρθει έλεγχος για το κάπνισμα θα πω ότι εσύ μου έδωσες φωτιά".
Ανταλλάσετε facebook, twitter, gmail και όταν γυρνάς σπίτι σβήνεις status τύπου: "βγαίνω για ποτό. πιάστε τοίχο" και φώτο από πάρτυ που σε μαζεύανε απ'τα πεζοδρόμια.
Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα μέρη που μπορείτε να κάνετε πράξη αυτή την αρχαία τεχνική. Σε παραλίες, να εύχεσαι να πέσει το μπαλάκι πάνω σου, να είστε στη διπλανή σκηνή και να ζητάς από σχοινί μέχρι κουνουπιέρα, να κολυμπάς γύρω του σαν καρχαρίας.
Στη δουλειά, να ζητάς βοήθεια με το τάδε αρχείο αφού έχεις φτιάξει μαλλί, να προσφέρεσαι να τον αφήσεις σπίτι αφού είναι ο δρόμος σου κι'ας μένει Πέραμα ενώ εσύ Πετρούπολη και δουλεύετε Άλιμο. Σε φιλικό σπίτι, βραδιά με θέμα "φέρε κι'έναν φίλο μπας και γνωρίσουμε καναν άνθρωπο", γελάς με ΌΛΑ τα αστεία του, του τελειώνουν τα τσιγάρα, προσφέρεσαι να πας, τελειώνει ο πάγος, προσφέρεσαι να πας, τώρα που το σκέφτομαι γιατί δεν κάθεσαι και στα τέσσερα να σε χαιδέψει στο κεφαλάκι; [...]

http://psarianot.blogspot.com/2011/10/know-how-flirt.html

1 σχόλιο:

ball and chain είπε...

Ανεβηκε στα κεραμιδια η καρδια μου κ εκλαιγε,οπως την νυχτα κλαινε οι γατες..Ματαιοτης!