16.1.11

ΘΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ;

Ταινία η ζωή της Τζένης Χειλουδάκη!
Ετοιμάζει ταινία με την πολυτάραχη ζωή της. Η γνωστή τρανσέξουαλ Τζένη Χειλουδάκη κλεισμένη στο σπίτι της, στη Ρόδο, σχεδιάζει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τις πλέον απόκρυφες στιγμές και σκέψεις της. Η ταινία θα βασίζεται στο υπό έκδοση βιβλίο της με τίτλο «Μαύρη Βίβλος».
Ολόκληρη η ζωή της χωρίς ίχνος αυτολογοκρισίας, με σκληρή γλώσσα, πρόσωπα και καταστάσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Η ίδια στην ταινία θα έχει τον ρόλο του αφηγητή, ξεδιπλώνοντας μια διαδρομή που για να την «περπατήσεις» θέλεις πολλές ζωές.
Πρόσφατα μεγάλη εταιρεία παραγωγής απέκτησε τα δικαιώματα από τα δύο βιβλία της, με τίτλο «Μαύρη Βίβλος» και «Αρχάγγελοι». Και τώρα η «Espresso» αποκαλύπτει το καλά φυλλασσόμενο μυστικό της Τζένης: η συμφωνία να γίνει ταινία η ζωή της έκλεισε και σε λίγες μέρες ξεκινάει το casting των ηθοποιών πάνω σε αρχικό σχεδιασμό που έχει κάνει η τρανσέξουαλ και αφορά πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το μεγάλο της στοίχημα είναι να πείσει τη Βάνα Μπάρμπα να υποδυθεί τη μητέρα της.
( ESPRESSO, 15/1/2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια: