28.1.11

ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ 10%


(Ενδεικτικά αποσπάσματα από τη συζήτηση στο φόρουμ του 10% για την προβολή ταινίας και live sex show χωρίς προφυλακτικό στο 5.Berlin Porn Film Festival in Athens και την διαφημιστική προβολή τους μέσα από τις σελίδες του περιοδικού)

Tom: Για μένα ήταν τεράστιο λάθος του 10% να διαφημίσει bareback πορνό. Και ναι, το λινκ και η ίδια η συνέντευξη λειτουργούν ως διαφήμιση. Καλό θα ήταν, το περιοδικό να επανορθώσει.

Tommylo: Μα είμαστε με τα καλά μας ??? τσόντα με προφυλαχτικο ??? Αυτό κι αν είναι παραπληροφόρηση !!!!!

Λάκης: γιατί κάποιοι έχουν λυσσάξει με μια ερασιτεχνική τσόντα bb μεταξύ ενηλίκων, ένα φεστιβάλ που δείχνει bb εδώ και 5 χρόνια και ένα περιοδικό που προέβαλλε (έστω) και τα δύο. (...) Κάτι άλλο μου μυρίζει εμένα, από τις γνωστές σε πολλούς ίντριγκες της μπλογκόσφαιρας.

Load: Σοβαρολογείς Λάκη? Δηλαδή εσένα το μόνο που σου έχει μείνει είναι μην κατηγορηθεί το 10percent. Το ότι ζούμε σε ένα κράτος που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα για την παροχή πληροφόρησης και ενημέρωσης γύρω από τον ιό με άμεσο αποτέλεσμα, όπως δείχνουν όλες οι έρευνες παγκοσμίως, την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του ιου και το ΚΕΕΛΠΝΟ αποφασίζει να δώσει για πολλοστή φορά τα πενιχρά χρήματα που μπορεί να απορροφήσει για πολλοστή φορά σε μια επιχειρηματία που διαφημίζει σε όλη την αθήνα το live ακάποτο show που πλήρωσε κάποιους να κάνουν για να κόψει εισιτήρια, δεν σε ξενίζει καθόλου? Και το ότι το συγκεκριμένο φεστιβαλάκι, όπως και το ό,τι κάνει η συγκεκριμένη επιχειρηματίας, έτυχε για άλλη μια φορά ευρείας δημοσιότητας και προβολης ακόμα και από φορείς, οργανώσεις και περιοδικά που μεθαύριο θα νουθετούν περι Hiv δεν σε αηδιάζει?

Vavi: το οτι ηταν εκει το κεελπνο δε μου φαινεται παραλογο. Οπουδηποτε συχναζουν γκει αντρες , αυτο θα πρεπει να ειναι παρον. Ουτε φυσικα ειναι μεμπτο το οτι διαφημιστηκε το
φεστιβαλ. Εξαλλου δεν ηταν φεστιβαλ μπερμπακ...απλως περελαμβανε τα παντα!
Βεβαια αν οι ποροι του κεελπνο ειναι πενιχροι, τοτε ναι πρεπει να υπαρχουν προτεραιοτητες για το που θα δωσει και που οχι Παντως ακομα κι ετσι , δε μου φαινεται παραλογο να ειναι καπου οπου θα παιξει και ξεσκουφωτο σεξ. Σου λεει....μαθε γνωρισε και διαλεξε...!

Tom: Το ότι κάνουμε κριτική στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που χορήγησε ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ σε ένα φεστιβάλ που έχει κεντρικό του γεγονός το bareback live sex show, ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΡΑΞΙΜΟ;;

Daffy: Όσο για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Το ότι ήταν εκεί απλά απενοχοποίησε το ζήτημα του ακάπωτου σεξ προσφέροντας μια δικαιολογία και ένα σκεπτικό όπως αυτό που λες. Φαντάσου κατ' αντιστοιχεία την Greenpeace να μοιράζει φυλλάδια υπέρ των φαλαινών σε διαφημιστική προβολή κυνηγιού φάλαινας!

{}: στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε θέμα διαφοράς στην αμοιβή ανάλογα με το αν το σεξ θα ήταν με προφύλαξη ή όχι. οπότε το συγκεκριμένο επιχείρημά σου είναι προσχηματικό.
τι δεν καταλαβαίνεις από την απάντηση του vavi;
σου λέει ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει το δικαίωμα, και μάλιστα την υποχρέωση, να βρίσκεται εκεί όπου υπάρχει γκέι κοινότητα για να την ενημερώνεικαι ναι, κατά τον vavi, έχει την υποχρέωση να το κάνει σ'ένα φεστιβάλ που περιλαμβάνει, σ'ένα μικρό μέρος του, και όχι αποκλειστικά, σεξ χωρίς προφυλακτικό.
αυτή είναι η άποψη του vavi, όπως την καταλαβαίνω εγώ. Μου φαίνεται πολύ ξεκάθαρη.
Κι αποφασίστε ποια είναι η "βασική ερώτηση": για ποιο λόγο να χορηγηθεί το φεστιβάλ από το ΚΕΕΛΠΝΟ ή η άλλη ερώτηση της αναγνώστριας από σπόντα πώς συνάδει η συνέντευξη του σκηνοθέτη της εν λόγω ταινίας με "το (δήθεν)" ενδιαφέρον του 10% για τον HIV; Λες και μόνο τα της αναγνώστριας είναι τα αυθεντικά και όλοι οι άλλοι δήθεν!
Ή θα ακολουθήσει καμιά άλλη ερώτηση με πρόσχημα πάλι το κουίρ, τα γλωσσικά, τους σακάτηδες, τη ρούσαλκα, τον Καμίνη, την γκέι φοιτητική ομάδα του ΤΕΙ Καστοριάς και ξέρω γω ποια άλλη άποψη του 10% θα χαρακτηρίσετε προϊόν συναλλαγής και σκοτεινών συμφερόντων επειδή τυχαίνει να διαφωνεί με τη δική σας;

Load: Μην μπερδεύουμε λοιπόν τα 2 πράγματα. Η όποια σύνδεση ΚΕΕΛΠΝΟ-επιχειρήσεων της cyber είναι ένα θέμα και αν έχουν εμπλακεί κρατικά χρήματα οφείλει να διερευνηθεί, να υποστούν κυρώσεις οι υπέυθυνοι και να επιστραφούν τα χρήματα. Η παρουσιάση του φεστιβάλ από το 10% είναι άλλο θέμα και έχει να κάνει με μια συζήτηση για το ποια είναι τελικά η ταυτότητα αυτού του περιοδικού και αν έχει μια συγκεκριμένη ταυτότητα, πχ. αν ενδιαφέρεται και μάχεται για την ενημέρωση του έλληνα γκέι γύρω από τον ιο, απλά αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο αυτή η προσκόλληση με ό,τι κάνει η cyber, ακόμα κι όταν αυτή παίρνει ανοιχτά θέση μέσα από το φεστιβάλ της περί bareback και λοιπών μετα-πορνό νεωτερισμών.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ διαχειρίζεται κρατικά λεφτά, με συγκεκριμένες υποχρεώσεις.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι θεσμός, έχει αρχές και είναι ασύλληπτο να χορηγεί ένα live bareback show. Αν θέλει να εκτελέσει το έργο του μπορεί κάλλιστα να βρεθεί έξω από το φεστιβάλ και να ενημερώνει τον προσερχόμενο κόσμο, ώστε να ενημερωθεί και ο vavi. Όχι μέσα και μάλιστα ως χορηγός!!!!!!!!!!!!
Αυτό που θεωρείται τόσο αυτονόητο για σένα και τον vavi, ακούγεται στα αυτιά μας σαν να ζητούσαμε από τη Διεθνή Αμνηστία να χορηγήσει το επόμενο συνέδριο της Χρυσής Αυγής με σκοπό να ενημερώσει τον νεαρό κόσμο εκεί.Ή να ζητούσαμε από έναν κρατικό φορέα που να ασχολείται με τον ρατσισμό και διαχειρίζεται κρατικό χρήμα, να χορηγήσει ένα φεστιβάλ χουντοβασιλικών στο Αγρίνιο.
ΥΓ: δεν επιτίθεμαι σε κανέναν εδώ μέσα, άλλωστε αν διαβάσεις τα σχόλια των συμμετεχόντων στο φόρουμ αυτό...τα νεύρα και οι προσβολές, κυρίως απέναντι στα ιστολόγια που ασχολούνται με το θέμα, μάλλον από το άλλο στρατόπεδο προέρχονται...και είναι και κατανοητά...είναι η πρώτη φορά που στριμώχνονται

{}: εγώ δεν βλέπω κανένα στρίμωγμα, αλλά αν το στρίμωγμα σας κάνει να αισθάνεστε επιτελους επιδραστικοί (κακομεταφράζω το influentials, ας με διορθώσει κάποιος από εσάς που, ως γνωστόν, μιλάτε τα μόνα σωστά ελληνικά στον ελληνικό γκέι χώρο), με γεια και με χαρά.
Πάρα πολύ ωραία διατυπώνεις την άποψή σου. Ότι για σένα είναι ασύλληπτο το ΚΕΕΛΠΝΟ να χορηγεί ένα φεστιβάλ, που σε ένα μέρος του περιλαμβάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις (μην το πούμε bareback και συνεχίσει να μας κατηγορεί ο Μπλόγκερ ότι το γράφουμε επίτηδες αγγλικά για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος). Πολύ ωραίες και οι μεταφορές με τους χουντοβασιλικούς και τη διεθνή αμνηστία και το άλλο με τις φώκιες. Για τον vavi όμως, ίσως και για άλλους, δεν είναι ασύλληπτο. Επίσης, το 10% έχει απαντήσει ξεκάθαρα ότι ενημέρωσε για το φεστιβάλ της cyber όπως ενημερώνει για όποια γκέι ενδιαφέροντος εκδήλωση ενημερώνεται το ίδιο -όπως εξάλλου πολλά μπλογκ έχουν ενημερώσει για φεστιβάλ της cyber στο παρελθόν. Έχει επίσης απαντήσει ότι σε αντίθεση με άλλους -προς τους οποίους, περιέργως πως, δεν στρέφονται τα βέλη των δυο - τριών γνωστών μπλόγκερ- δεν υπήρξε χορηγός του φεστιβάλ, ούτε τώρα ούτε ποτέ, και πως καμία οικονομική συναλλαγή δεν έχει μαζί του.
το περιοδικό έκρινε ότι είχε κάτι να πει - όχι το σεξ χωρίς προφυλάξεις, ασφαλώς, σ'αυτό το θέμα, ξαναλέω την προσωπική μου γνώμη, το περιοδικό θα έπρεπε να διαχωρίσει τη θέση του- αλλά ο,τιδήποτε έχει να πει μια ταινία μεταπορνό. Σε κάποιους φαίνεταιμπουρδολογία, σε άλλους λέει κάτι. Ε, δεν πειράζει, ας μην συμφωνούμε όλοι σ'αυτή τη ζωή. Αρκεί να μην γινόμαστε υστερικοί.
ΥΓ. Εγώ δεν βλέπω ιδιαίτερα νεύρα και προσβολές απέναντι στα συγκεκριμένα ιστολόγια, τουλάχιστον τίποτα που να συγκρίνεται με την εμπάθεια και την εκστρατεία προσβολών κατά του 10% και προσωπικά του εκδότη του, στην οποία συνεχίζουν και αυτή τη φορά να επιδίδονται τα συγκεκριμένα ιστολόγια, όπως το κάνουν συστηματικά και εξακολουθητικά από το Δεκέμβρη του 2008. Ένα χαρακτηρισμό περί συνωμοσιολογίας διαβάζω ο οποίος είναι περιγραφικός και, γνώμη μου, απολύτως δικαιολογημένος.

Daffy: Χαίρομαι που τελικά και εσύ συμφωνείς ότι ο χειρισμός ήταν λάθος. Ίσως διαφωνείς για την σημασία του λάθους ή έχεις άλλο σκεπτικό. Δεν έχει σημασία. Ας συμφωνήσει και το 10% ότι ο χειρισμός ήταν λάθος και ότι το πραγματικό περιστατικό ήταν απαράδεκτο και ας σταματήσει κάθε μελλοντική αναφορά κ συνεργασία με τους "παραγωγούς" όχι βέβαια σαν τιμωρία επειδή κάποιοι κρανιωθήκαμε (δικαίως ή μη), αλλά για να δείξει έμπρακτα την αποδοκιμασία του σε όσους διαφημίζουν το ακάποτο σεξ ως "καλή πρακτική".

Dunderhead: Να'ταν η ζήλεια ψώρα, αυτό έχω να πω εγώ.

{}:το controversial που επισημαίνει το 10% στην απάντησή του για τη συνέντευξη με το σκηνοθέτη είναι, προφανέστατα, όχι το θέμα του πολύ μεγάλου κινδύνου μετάδοσης HIV μέσω του σεξ χωρίς προφυλάξεις, τον οποίο άλλωστε έχει χιλιοεπισημάνει το 10%, αλλά το θέμα της προβολής σεξ χωρίς προφυλάξεις στο πορνό.
το 10% πρέπει, ξαναλέω την προσωπική μου γνώμη, να διαχωρίσει τη θέση του σε ό,τι αφορά το σεξ χωρίς προφυλάξεις που δείχνει η ταινία, αλλά φυσικά να μη σταματήσει τις αναφορές και τη συνεργασία με τους δημιουργούς της, οι οποίοι, κατά τη γνώμη μου, αδικούνται όταν αναφέρονται μόνο ως "διαφημιστές" του ακάποτου σεξ ως "καλής πρακτικής". Παρόλο που η ταινία θα έπρεπε να προειδοποιεί τους θεατές της για τους κινδύνους του σεξ χωρίς προφυλάξεις, είναι πολύ περισσότερα από το σεξ χωρίς προφυλάξεις. Ούτε σ'αυτό είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε, πρέπει, όμως, επιτέλους να σεβόμαστε το δικαίωμα στη διαφορετική άποψη χωρίς να λοιδωρούμε όσους την έχουν.
οι περισσότεροι είμαστε γνωστοί στη χώρα (ξέρεις: τα συγκοινωνούντα δοχεία, τα οποία παρεμπιπτόντως μια χαρά τα βρίσκω, πάντα με γοήτευαν στη φυσική, τα προτιμώ από τους ακοινώνητους δοκιμαστικούς σωλήνες, αν και οι εκρήξεις στους τελευταίους είναι πιο εντυπωσιακές)

Daffy: Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά το θέμα είναι controversial μόνο για σας. Για τους οπαδους του safe sex δεν είναι καθόλου controversial.
Λυπάμαι αλλά όταν χάνονται ζωές εξαιτίας της αδυναμίας του κράτους να χρηματοδοτήσει πολιτικές και στρατηγικές από το ΚΕΕΛΠΝΟ το να κάτσουμε να συστήνουμε επιτροπές και ομίλους σκέψης που θα εισηγηθούν σκέψεις σε μια υποεπιτροπή για το αν το δημόσιο ακάποτο πορνό είναι ορθό, είναι πολυτέλεια που δεν την έχουμε. Μπορείς λοιπόν να αναρωτιέσαι εάν είναι controversial issue όσο θες, όπως μπορείς να ανακαλύψεις πάλι και τον τροχό και την φωτιά, για μας αυτά είναι θέματα προ πολλού ξεκάθαρα.
Δύο στάσεις υπάρχουν, ή καταδικάζεις την δημόσια προβολή ακάποτου πορνό και απομονώνεις τους εμπλεκόμενους ή την συμμερίζεσαι και εμπλέκεσαι. Απλά είναι τα πράγματα. και σεις με πολιτικαντισμούς και πολυ΄μπλα μπλά υιοθετείτε την δεύτερη στάση, όπως ξεκάθαρα φαίνεται

Load: Θα μπορούσα να απαντήσω στα όποια επιχειρήματά σου και να συνεχίσω το διάλογο. Αλλά, για κάποιο λόγο, προτιμάς να κάνεις μια προσωπική επίθεση με προσβολές απέναντι σε ένα άτομο που, πίστεψέ με, αποκλείεται να γνωρίζεις.
Είναι ολοφάνερο επίσης πως δεν έχω καμία σχέση με τα ιστολόγια που τόσο σε εκνευρίζουν, αν και θα ήταν τιμή μου, όπως εσύ γουστάρεις όπως λες τα "συγκοινωνούντα δοχεία του χώρου". Άλλωστε το κατεστημένο στην Ελλάδα γενικά και όχι μόνο στον γκει χώρο ορίζεται από συγκοινωνούντα δοχεία και πολλοί θα συμμεριστούν την άποψή σου.

{}: Και μην ανησυχείς: κι αν δεν το παραδέχονται, συγκοινωνούντα δοχεία είναι και τα συγκεκριμένα μπλογκ. Συγκοινωνούντα μεταξύ τους, ενίοτε και με άλλους. Ε, καμιά φορά για διάφορους λόγους κλείνει η στρόφιγγα μεταξύ των δοχείων και ζορίζεται το περιεχόμενο και πάει να εκραγεί από την πίεση. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να ευχαριστήσουμε τη cyber που δίνει την ευκαιρία στις βαλβίδες έτσι να ξελασκάρουν λίγο.

Dunderhead: Λες και δε ξέρουμε ότι 2 μπλογκς είναι οι ορκισμένοι εχθροί του 10%. Ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να κρύψουν τη ζήλια τους. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά της. Τι ζόρι τραβάνε; Μα νοιάζονται για τα δικαιώματά μας, ενώ το κακό 10% κοιτάζει να πλουτίσει ή να δοξαστεί, σωστά; Αντιθέτως άλλοι αγνοί σούπερ ήρωες θέλουν μονάχα να σώσουν εμάς τους γκέι - οποία αυταπάρνηση!

Daffy: Και γω στα νιατα μου πέρασα από την αριστερά, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι κάποια πραγματα είναι σαν την μαλακία, αν δεν τα κόψεις στη κατάλληλη ηλικία σε χαλάνε...Οπότε άσε τους πολιτικαντισμούς και τις αφαιρετικές μπουρδολογίες που αποπροσανατολίζουν.
Το ότι δεν καταδικάζετε και κυρίως ότι δεν αποξενώνετε όσους διαφημίζουν εμμέσως το ακάπωτο σεξ δια της δημόσιας προβολής σημαίνει για μένα ή ότι συμφωνείτε με αυτούς ή ότι σας ενώνουν κοινά συμφέροντα. Και επειδή η προσπάθεια που έχει κάνει το 10% καθώς και τα μισόλογα που ακούγονται δείχνουν ότι δεν συμφωνείτε με αυτούς, φαντάζομαι ότι κατ' ανάγκην σας ενώνουν άλλα κοινά.

Vavi: Ενα φεστιβαλ πορνογραφιας και λάιβ σεξ σοους ειναι καλα για την ελλαδα , γιατι προχωρουν την κοινωνια ενα βημα παραπερα, ειδικα σε θεματα ταμπου. Επισης οτι το κεελπνο συμμετεχει σε τετοιες εκδηλωσεις ειναι επισης θετικο

Daffy: Δεν μου είναι σαφές ποιο ταμπου σπάει όταν στα περίπτερα κρέμονται κάθε είδους τσόντες και οταν το λαιβ σεξ, ανεξαρτήτως φύλλου, είναι γεγονός που δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση. Από τα κωλόμπαρα των str8, μέχρι σε club και saunes των γκει. Ποιο ακριβώς αστικό μύθος διαλύει; Όσο για το πάει την κοινωνία μπροστά καλύτερα να μη το σχολιάσω

Ως πρώην ακτιβιστής της Greenpeace, και δεν εννοώ συνδρομητικό μέλος, να σε πληροφορήσω ότι το μόνο που δεν θα κάναμε θα ήταν να μοιράζουμε φυλλάδια! θα πηγαίναμε όχι για να συζητήσουμε το αυτονόητο αλλά να σταματήσουμε επιτόπου την φαλαινοθηρία. Μην εικοτολογείς εάν δεν γνωρίζεις...

Vavi: Ολα αυτα λοιπον πανε μαζι , και τα πράιντ, και οι εκπροσωποι σε πανελ εκπομπων, και οι διαμαρτυριες , και τα φεστιβαλ , και τα σοου, και οι σειρες με γκει πρωταγωνιστες στην τηλεοραση, οχι ολα με την ιδια σπουδαιοτητα φυσικα...

ANSWER: Ναι, γιατι η διοργάνωση ενός τσοντο φεστιβάλ ανοίγει τα μάτια και δεν διαιωνίζει ένα κλασικό στερεότυπο για τους γκέι...και μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση του γκέι που ενδιαφέρεται μόνο για ό,τι έχει να κάνει με σεξ και θεωρεί σούπερ ουάου το σεξ χωρίς προφυλάξεις.
Γιατί οι διοργανωτές αυτό ακριβώς είχαν υπόψη τους, να μας ανοίξουν τα μάτια, και ουδόλως να τα κονομήσουν και να επενδύσουν στην εμπορευματοποίηση και στις επιταγές κάθε ηλίθιας μόδας.
Γιατί το κεελπνο, όλα αυτά αναγνώρισε και αποφάσισε να στηρίξει το φεστιβάλ.

Daffy: Επί της ουσίας, μετά από τόσες αντιδράσεις εδώ κ υποθέτω κ αλλού το 10% εξακολουθεί δια της σιωπής να κάνει την πάπια..
Ακόμα δεν έχει ανασκευάσει την "controversial" σκεπτική του και ακόμη δεν έχει καταδικάσει το γεγονός την δημόσιας προβολής ακάποτου σεξ. Περί απομόνωσης δε των υπευθύνων ούτε λόγος.

{}:Ο δυισμός σου σ’οδηγεί σε εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα, αλα Μπους: είστε μαζί μας ή εναντίον μας. Καλοί και κακοί, εμείς και οι άλλοι - συζήτηση κομμένη. Δικαίωμά σου, βέβαια. Το σημείο όμως που ξεπερνάς τα όρια του διαλόγου, όπως ενορχηστρωμένα και συστηματικά κάνουν και οι συγκεκριμένοι άλλοι της ομάδας σου (σύμφωνα με τη δική σου δυιστική κατάταξη) είναι ότι ποινικοποιείς και συκοφαντείς τη διαφορετική άποψη, χαρακτηρίζοντάς την υποβολιμαία, παπατζίδικη, μπούρδα, εκ του πονηρού και ξέρω γω τι άλλο. (…)
Εγώ προσπάθησα να δείξω γιατί τα επιχειρήματα και οι ειρωνείες οι δικές σου εδώ μέσα και αλλού, δεν στέκουν. Να είχες διαφορετικά επιχειρήματα εξαρχής να μην αναλώνομαι σε καυγά - είχα καμιά όρεξη νομίζεις ν'απαντάω σε μαλακίες;
Αν θέλεις τη δική μου: ΑΝ στην τσόντα και στο φεστιβάλ αναφέρονταν ξεκάθαρα ο κίνδυνος από το σεξ χωρίς προφυλάξεις καθώς και ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από τους συμμετέχοντες στο λάιβ σεξ σόου να μη μολυνθούν, κάτι που δεν έγινε, η χορηγία του ΚΕΕΛΠΝΟ θα ήταν συζητήσιμη, αλλά νομίζω στα όρια του επιτρεπτού.
Η συνέντευξη του Ευαγγελίδη θα έπρεπε να συνοδεύεται με την ίδια προειδοποίηση για το σεξ χωρίς προφυλάξεις και τους κινδύνους του για τη μετάδοση HIV. Κατά τα άλλα, καλώς έγινε και παρουσιάστηκε η συνέντευξη, γιατί η τσόντα του Ευαγγελίδη και η ίδια η άποψη του σκηνοθέτη γι'αυτή ήταν θέμα που αφορά τους αναγνώστες του 10%.

Vavi: το φετιβαλ ηταν στρειτ και γκει πορνογραφιας!
Και οι στρειτ και οι γκει βλεπουν τσοντες!
Ειναι απολυτα θεμιτο και ανθρωπινο!
Δε θα αρνηθουμε την αληθεια, προσπαθωντας να γινουμε οι καλοι γκει που θα τους χαιδεψουν αφου τους εγκρινουν οι στρειτ, και ετσι θα τους δωσουν και κανα δικαιωματακι!
Αυτο ξεφευγει τελειως απο την κριτικη του θεματος κεελπνο, και δειχνει απλως κακοβουλια, και για μενα εσωτερικευμενη ομοφοβια.... περαστικα σας , αλλα χωρις να μας πρηζετε τα αρχιδια!

2 σχόλια:

gay super hero είπε...

Γιατρέ μου δεν αισθάνομαι καλά. Πρέπει να μου έχει βουλώσει η στρόφιγγα.

Ευτυχώς που είναι και το ΚΕΕΛΠΝΟ με τα bareback φεστιβάλ του και μου ξελάσκαραν λίγο τα μπουλόνια...

fair είπε...

χαχαχαχα...καλό gsh.

Πάντως τελικά μάλλον καταλάβαν στο 10%, αυτοί τουλάχιστον που έσπευσαν να υπερασπίσουν το φεστιβάλ, το κεελπνο, την cyber με μεγαλύτερο σθένος κι από ό,τι θα είχαν κάνει και οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι (γιατί θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν και συντελεστές του περιοδικού που έχουν καταλάβει τι έγινε), πως το μονο CONTROVERSIAL ήταν το άρθρο τους. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα 3 πιο πολυσυζητημένα άρθρα στην ιστορία του περιοδικού.