22.11.10

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ


Ερωτογενείς ζώνες
Για να ανακαλύψετε τις ερωτογενείς ζώνες του παρτενέρ σας, η περιπλάνησή σας στο κορμί του πρέπει να είναι πράξη αγάπης και τρυφερότητας και όχι ενέργεια μηχανική. Οι εραστές που ξέρουν να χαίρονται τη σεξουαλική πράξη, αλληλοδιεγείρονται αργά αλλά με επιμονή. Η περιήγησή τους στο σώμα του άλλου τούς φανερώνει με τον καιρό τα σημεία εκείνα που ξυπνούν τον πόθο.
Η διέγερση στις ερωτογενείς ζώνες αρχίζει με τα χέρια και τα δάχτυλα. Ωστόσο, όλα αυτά τα σημεία ερεθίζονται πολύ περισσότερο, όταν τα χάδια προέρχονται από τα χείλη και τη γλώσσα.


Ανακαλύπτοντας τις ερωτογενείς ζώνες του άνδρα
Πηγές ερωτικής απόλαυσης για τον άνδρα είναι οι ώμοι, οι παλάμες, η πλάτη, το στήθος και οι θηλές. Όταν πιπιλάτε ή αγγίζετε τις ρόγες του συντρόφου, αυτές ανορθώνονται και σκληραίνουν.
Όλη η περιοχή των γεννητικών του οργάνων διεγείρεται υπερβολικά εύκολα. Η περιοχή ακριβώς πίσω από τη βάση του πέους, ανάμεσα στο πέος και τον πρωκτό όπου βρίσκεται ο προστάτης, είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στο άγγιγμα. Οι όρχεις είναι επίσης πολύ ευαίσθητοι και πρέπει να πιάνονται προσεκτικά και μαλακά, γιατί η παραμικρή αδεξιότητα προκαλεί έντονο πόνο. Πάντως, η πιο ευαίσθητη ερωτογενής ζώνη για τον άνδρα είναι το πέος του. Όλο το στέλεχος ερεθίζεται εύκολα, αλλά η κορυφή της βαλάνου ακόμα περισσότερο, γιατί είναι πλούσια σε απολήξεις νεύρων. Όσο για το χαλινό, είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία σε όλους τους άνδρες. Οι γλουτοί είναι μια άλλη ερωτογενής ζώνη. Στους άνδρες αρέσει να δέχονται εκεί όχι μόνο χάδια αλλά και χτυπήματα. Πλούσια σε απολήξεις αισθητηρίων νεύρων είναι και η περιοχή του πρωκτού, γι' αυτό και ερεθίζεται πολύ εύκολα με κάθε είδους χάδια.

health.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: