26.9.10

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΟ


Προτάσεις για πρωινό
1. Γιαούρτι με δημητριακά και μαρμελάδα
Για ένα ξεχωριστό πρωινό δοκιμάστε ένα δροσιστικό μείγμα γιαουρτιού, δημητριακών και μαρμελάδας. Τοποθετείστε στο μπολ το γιαούρτι, προσθέστε τα δημητριακά και τέλος γαρνίρετε με μαρμελάδα της προτιμήσεώς σας.

2. Πρωινές γλυκές απολαύσεις
Για τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων η πρωινή επιλογή είναι απλή. Δημητριακά με γάλα και μέλι συνοδευόμενα με αποξηραμένα φρούτα και ανάλατους ξηρούς καρπούς.

3. Πρωινό με δημητριακά και σοκολάτα
Όσοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη σοκολάτα, μπορούν εύκολα να την εντάξουν στο πρωινό τους. Σε ένα μπολ ανακατέψτε σοκολατούχο γάλα με δημητριακά και προσφέρετε στον οργανισμό σας ενέργεια και υγεία για ένα νέο και δυνατό ξεκίνημα.

4. Συνδυασμός δημητριακών με φρούτα
Για πρωινή ενέργεια και ευεξία συνδυάστε τα οφέλη των δημητριακών με τις βιταμίνες των φρούτων. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε φρούτο έχετε στο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, ανακατέψτε γάλα (ζεστό ή παγωμένο) με δημητριακά και κόψτε τα φρούτα σε κομμάτια.

5. Φρουτοσαλάτα με δημητριακά
Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε δημητριακά και ψιλοκομμένα φρούτα της αρεσκείας σας και περιχύστε τα με φρέσκο χυμό πορτοκαλιού.

6. Πρωινά μαγειρέματα
Για τα κυριακάτικα πρωινά δοκιμάστε μια πιο gourmet επιλογή. Η συνταγή είναι γρήγορη και εύκολη. Βράζετε το γάλα, προσθέτετε δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για 5 λεπτά ανακατεύοντας. Μόλις κλείσετε τη φωτιά προσθέτετε μια κουταλιά μέλι.

(seedip.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: