8.6.10

NOMASCULOBLANCO. ΗΛΙΟΔΙΑΠΕΡΑΤΑ ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ


Todos los bañadores de http://www.nomasculoblanco.com/ , están fabricados
con un tejido denominado Transol, compuesto de millones de microperforaciones
en forma de diamante que permiten el paso del 80% de los rayos ultravioletas,
obteniendo así un bronceado integral, una manera natural de lucir un moreno
sin marcas.(elmundo.es)
.
Τώρα πια δεν χρειάζεται να είστε γυμνιστές για να πετύχετε ένα αξιοζήλευτο, ομοιόμορφο μαύρισμα. Χάρη στα μαγιό nomasculoblanco, που η ειδική κατασκευή τους επιτρέπει να περνούν οι ηλιακές αχτίνες, μπορείτε να ξεχάσετε οριστικά τις αντιαισθητικές λευκές περιοχές, αν και βεβαίως θα χρειαστεί για προστασία να βάλετε αντηλιακό στα ευαίσθητα αυτά σημεία.
Ευκαιρία να ζητήσετε από κάποιον στην παραλία να σας βοηθήσει εκεί που δεν φθάνετε να το αλείψετε μόνοι σας. Είμαι σίγουρος ότι "η καλoσύνη των ξένων" θα περισσεύσει και δεν θα αναγκαστείτε να καταφύγετε σε επαγγελματίες creamers.


Ζητούνται νέοι και νέες για να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μια γαλλική παραλία αλείφοντας με αντηλιακό τις πλάτες ωραίων νεαρών γυναικών και ανδρών. Η αμοιβή είναι 5.000 ευρώ.
Η παραθαλάσσια πόλη Σαμπλ ντ΄ Ολόν στη Δυτική Γαλλία άρχισε χθες την αναζήτηση των υποψηφίων για τη «δουλειά του καλοκαιριού». Το δημοφιλές θέρετρο στον Νομό Βαντέ, νότια της Βρετάνης, αναζητεί μέσω Ίντερνετ δύο «creamers», όπως τους περιγράφει χρησιμοποιώντας την αγγλική λέξη. Η δουλειά τους θα είναι να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην παραλία με 30.000 δείγματα αντηλιακής λοσιόν.
Οι τέλειοι υποψήφιοι πρέπει να είναι νέοι και ωραίοι και να έχουν λίγες ιατρικές γνώσεις. Πρέπει επίσης να ξέρουν να διασκεδάζουν και να είναι ικανοί να διοργανώνουν δραστηριότητες στην παραλία. Τα καθήκοντά τους θα είναι παρόμοια με αυτά των ναυαγοσωστών. Αντί όμως να σώζουν ανθρώπους από πνιγμό, θα τους σώζουν από τα ηλιακά εγκαύματα. Τίποτε δεν θα εμποδίζει τους «creamers» να προσφερθούν να αλείψουν τα προϊόντα τους στο «επάνω μέρος της πλάτης και των χεριών» ωραίων ενηλίκων, γυναικών και ανδρών, που κινδυνεύουν να ψηθούν από τον ήλιο. (tanea.gr, 13/4/2010)

2 σχόλια:

Tales from the other side of town είπε...

Χαχά, ορίστε η οικονομική κρίση μπορεί να βγάλει και νέα επαγγέλματα: "creamers".

Ωραία ιδέα πάντως το μαγιό αυτό, αν και ο γυμνισμός δεν έχει να κάνει μόνο με το μαύρισμα, κυρίως έχει να κάνει με το να χαίρεσαι το μπάνιο και τη χαλάρωση στον ήλιο.

gay super hero είπε...

Καλό είναι πάντως να θυμόμαστε ότι η υπερβολική έκθεση της περιοχής του όσχεου στην υπεριώδη ακτινοβολία δεν ενδείκνυται από ιατρικής άποψης.

5 χιλιάδες ευρώ το μήνα για να αλοίφω πλάτες μοιάζει με την τέλεια δουλειά. Αλλά αυτό που γράφει ότι θα αλοίφουν μόνο τους "ωραίους" ομολογώ ότι δεν το πολυ-κατάλαβα...