13.5.10

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ(;) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ


ΚΥΠΡΟΣ- Σε περίπτωση που κάποιοι επιλέγουν να κάνουν προσωπικές τοποθετήσεις, ο ΔΗΣΥ δεν θα διστάζει να διαχωρίζει τη θέση του και να τους αδειάζει δημοσίως και ονομαστικά.
Αυτό το μήνυμα φρόντισε να στείλει ο Νίκος Αναστασιάδης, υπό το φως όσων συζητήθηκαν στο ΕΓ, στην απογευματινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί ονομαστικά σε τρεις περιπτώσεις. (…) Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ διαμήνυσε στον Ανδρέα Θεμιστοκλέους ότι ουδείς θα είχε πρόβλημα με την τοποθέτησή του* αν περιοριζόταν στο να εκφράσει την αντίθεσή του με τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, αντί να ταυτίσει ομοφυλόφιλους, κτηνοβάτες και παιδόφιλους.
ΠΟΛΙΤΗΣ - 12/05/2010

* Ανδρέας Θεμιστοκλέους «Επειδή συναντάμε στην κοινωνία μας και παιδόφιλους, κτηνοβάτες, νεκρόφιλους και εγκληματίες, θα πρέπει το κράτος να προσδώσει στις πράξεις τους έννομες συνέπειες;»


ΕΛΛΑΔΑ- Ο κος Απόστολος Κακλαμάνης, ανέφερε ότι εκτός της σωματικής βίας, υπάρχει και η λεκτική - εκείνη που υπέστη ο ίδιος μετά την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς από λούμπεν εργαζομένους αλλά και «καλοντυμένα παιδιά με σινιέ ρούχα που όρμησαν κατά πάνω μου»: «Τις προσωπικές ύβρεις, για την προσωπική μου τιμή, την τιμή της οικογένειάς μου τις κατέγραψα στην Διάσκεψη των Προέδρων για να καταγραφεί που οδηγείται η χώρα με ανθρώπους που δεν ξέρουν την ιστορία του τόπου, που τους έχουμε παραδώσει στα κανάλια στους δήθεν γκέι, τις δήθεν ωραίες κυρίες, στους επιχειρηματίες των ΜΜΕ, όπου πολλοί και από σας εκεί θητεύουν» ανέφερε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής.
ΑΠΕ ΜΠΕ – 6/05/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: