16.1.10

ΗΠΑ. ΛΕΣΒΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΚΕΪ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει στην Αμερική η απόφαση μιας λεσβίας βουλευτή του Δημοκρατικού κόμματος να δανείσει τη μήτρα της σε ένα ζευγάρι γκέι φίλων της, που λαχταρούν να αποκτήσουν ένα παιδί. Η Κριστίν Τζόνσον εκλέγεται στη Γιούτα, το οχυρό των Μορμόνων που δεν αναγνωρίζουν τους γάμους ανάμεσα σε ομοφυλοφίλους και δεν επιτρέπουν τις υιοθεσίες σε ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα. Η βουλευτής που είναι 41 ετών ανακοίνωσε ότι έμεινε έγκυος από το σπέρμα ενός από τους γκέι φίλους της. «Καταλαβαίνω πολύ καλά την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί» εξήγησε. «Πιστεύω ότι οι φίλοι μου θα γίνουν εξαιρετικοί γονείς».
Η Κριστίαν Τζόνσον που έχει μία κόρη 17 ετών, η οποία γεννήθηκε από έναν προηγούμενο γάμο της, εξήγησε επίσης ότι γνωρίζει καλά ότι η απόφασή της αυτή να γεννήσει το παιδί ενός γκέι ζευγαριού δεν θα τύχει μεγάλης αποδοχής, ιδιαίτερα από μερικούς συναδέλφους της. «Είμαι πεπεισμένος ότι για ένα μωρό το καλύτερο είναι να έχει έναν πατέρα και μια μητέρα» σχολίασε ο Χάουαρντ Στέφενσον, αντιπρόσωπος της πολιτείας στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ομως πρόσθεσε ότι σέβεται κάθε γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί για ένα ζευγάρι που δεν έχει παιδιά. (ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ. espressonews, 12-1-2010)

2 σχόλια:

gay super hero είπε...

"Σκάνδαλο"; Ποιο σκάνδαλο;

Ephemeron είπε...

Κανενα απολυτως σκανδαλο, και η ειδηση περασε με μικρα γραμματα εδω.
Και πριν λιγα χρονια οταν η λεσβια κορη του αντιπροεδρου Τσεϊνι εμεινε εγκυος τι εγινε;;; Τιποτα... κανενας δεν ειπε κουβεντα...
(Εχει αλλα μεγαλυτερα προβληματα ο κοσμος, δεν εχει δουλια, πειναει, δεν μπορει να περασει μηνα με το μηνα, και η οικονομια ακομα παει κατα διαολου... )