8.12.09

ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Image Hosted by ImageShack.us

ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σε μια κοινωνία συντηρητική, ανταγωνιστική, απαξιωτική, σεξιστική, ρατσιστική, όπου η κάθε μια από μας θάβει τα όνειρά της, χάνει το πρόσωπο και τη φωνή της, ονειρευόμαστε μια όαση δημιουργικής ανάπτυξης. Μια αυτοπροσδιοριζόμενη ομάδα με φωνή, χρώμα και οράματα που συσπειρώνει προσωπικότητες γυναικών, οι οποίες επιλέγουν την αυτοδιάθεση των συναισθημάτων τους και της εναλλακτικότητας της σεξουαλικότητάς τους.
Είμαστε λοιπόν μια ομάδα ομοφυλόφιλων γυναικών που ζούμε και αναπνέουμε στην Θεσσαλονίκη και θέλουμε να σπάσουμε τη σιωπή μας, να πολεμήσουμε τη μοναξιά μας, να επικοινωνήσουμε, να δημιουργήσουμε και να συνεργαστούμε με όλες τις γυναίκες που νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους με εμπιστοσύνη, βοήθεια και αλληλοστήριξη.
Επειδή, εν έτη 2009, αυτή η πόλη του ενός εκατομμυρίου μας κληροδότησε ένα μεγάλο κενό, ας ενωθούμε και επιτέλους ας ονειρευτούμε μαζί, μια πόλη με χρώματα, πολιτισμό, αλληλοσεβασμό και δυναμικότητα απέναντι στην αδράνεια της ομοφοβίας και της απάθειας. Ας βαδίσουμε σε ένα δρόμο κοινό, που θα δώσει αξίες και στόχους στην καθημερινότητά μας, στην πόλη μας, στη χώρα μας, παγκόσμια.
e-mail: lesviakiomadathess@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: