23.3.09

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ 2

Image Hosted by ImageShack.us
.
Η παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» από τον «Μακρυγιάννη»
ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ (arta-news.gr, 19.03.09)

Είναι όλοι τους υπέροχοι στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Ένα έργο το οποίο επιβραβεύει καθημερινά με το χειροκρότημά του, το κοινό της Άρτας στην αίθουσα του Συλλόγου «Μακρυγιάννης» με μια ανταπόκριση η οποία οδήγησε και στην παράταση των παραστάσεων για την Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Μαρτίου.
Ο ρυθμός, τα χρώματα, οι έξοχες ερμηνείες, οι εκπλήξεις, τα χορευτικά και πάνω απ΄ όλα το δέσιμο όλων των συντελεστών ως ένα αρμονικό σύνολο, έδωσαν με την σκηνοθεσία καθοδήγησης του Δημήτρη Παπαρούνη, το μέγιστο των δυνατοτήτων τους σε μια παράσταση η οποία ενθουσίασε τους θεατές.
Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας, ο Μακρυγιάννης απέδειξε και πάλι ότι μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικό έργο στα πολιτιστικά δρώμενα της Άρτας. Το μιούζικαλ αυτή τη φορά αποτέλεσε την πρόκληση ερμηνευτικά χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές σε όσους κατέκλυσαν κυριολεκτικά την αίθουσα του «Μακρυγιάννη».
Μιλώντας στην «ΗΧΩ» ο σκηνοθέτης του έργου Δημήτρης Παπαρούνης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του θεατρόφιλου Αρτινού κοινού δηλώνοντας: «Το κοινό της Άρτας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του θεατρικού τμήματος του «Μακρυγιάννη» ανεβάζοντας το έργο «Το κλουβί με τις τρελές». Κάθε βράδυ το θέατρο είναι γεμάτο. Αυτό ευχαριστεί και εμάς αλλά ευχαριστεί και τους θεατές που φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα 21 παιδιά του θιάσου που συμμετέχουν έχουν εναρμονιστεί πλήρως με το έργο και βρίσκονται σε μια πάρα πολύ καλή διάθεση».
Κάθε βράδυ γίνεται πανζουρλισμός όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στον αριθμό των θεατών που μέχρι στιγμής έχουν δει το έργο τόνισε ότι υπολογίζονται στα 1400 άτομα ενώ υπάρχει πίεση για παράταση των παραστάσεων.
Ως προς την πλοκή του έργου ανέφερε ότι «Πρόκειται για ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων οι οποίοι δεν είναι όπως οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι που αντιμετωπίζει ο σημερινός κόσμος. Έχουν ευαισθησίες, έχουν προσωπική ζωή, έχουν πράγματα να βγάλουν. Έχουν ένα γιο ο οποίος αποφασίζει ξαφνικά να παντρευτεί και εκεί γίνεται το μεγάλο μπέρδεμα».
Αναφερόμενος ο κ. Παπαρούνης στους λόγους που οδήγησαν στην επιλογή του συγκεκριμένου έργου, τόνισε ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή κωμωδία και «έπρεπε να δοκιμάσουμε λίγο τις δυνάμεις μας και στο είδος του μιούζικαλ» όπως είπε, δηλώνοντας ότι όλοι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

2 σχόλια:

stassa είπε...

Αϊντέ γιούχου!

Βαριέμαι ακόμη και να σχολιάσω την εξώφθαλμη κουταμάρα προς το τέλος του άρθρου.

Μην πούμε για τις κοπελίτσες που παίζουνε τις drag queens... ά ρε κατακαημένη επαρχία...

cobden είπε...

"Πρόκειται για ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων οι οποίοι δεν είναι όπως οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι που αντιμετωπίζει ο σημερινός κόσμος. Έχουν ευαισθησίες, έχουν προσωπική ζωή, έχουν πράγματα να βγάλουν."

Αθάνατη Ήπειρος!!!