18.12.08

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ OUTING ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Image Hosted by ImageShack.us
.
ΙΤΑΛΙΑ: Ο «ΒΙΚΤΟΡΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΪ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ
Ροζ αποκαλύψεις
Γιώργος Νασμής (Τα Νέα, 8/12/2008)
Σεξουαλικό σκάνδαλο συνταράσσει τον χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ποδοσφαιριστής που αναφέρεται ως «Βίκτορι» (νίκη) υποστήριξε σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως υπήρξε εραστής τουλάχιστον 12 πολύ γνωστών άσων της Serie Α. Ο «Βίκτορι» που αγωνίζεται σε ομάδα της Γ΄ Κατηγορίας αποκάλυψε πως πληρωνόταν για σεξ από ποδοσφαιριστές και οι συναντήσεις λάμβαναν χώρα έπειτα από αγώνες είτε σε δωμάτια ξενοδοχείων είτε και στα αποδυτήρια! «Μιλάω για σπουδαίους παίκτες. Παίκτες που αγωνίζονται στη Serie Α που είναι διεθνείς και παντρεμένοι. Και βέβαια μιλάμε για κάτι παραπάνω από φιλιά», είπε ο «Βίκτορι» σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό La7.
Πρόσθεσε επίσης πως ό,τι έκανε το έκανε για να ενισχύσει το εισόδημά του (!), ενώ υπογράμμισε πως πολλές φορές συνόδευε τους παίκτες με τους οποίους είχε ερωτικές συνευρέσεις σε διάφορες εκδηλώσεις. «Η τιμή ήταν 1.500 ευρώ και οι παίκτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πληρώσουν. Τις περισσότερες φορές συναντιόμασταν σε ξενοδοχεία μετά τους αγώνες, καθώς ήταν ο μόνος ελεύθερος χρόνος που είχαν». «Ήθελαν να χαλαρώσουν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να με φιλούν στο στόμα. Όλοι όμως ήταν τρομοκρατημένοι για να μη μαθευτεί το μυστικό τους». «Έχω περίπου τριάντα πελάτες που είναι ποδοσφαιριστές και θα έλεγα πως καμιά δωδεκαριά είναι από τη Serie Α και διεθνείς παίκτες. Αρκετές φορές μου είχε ζητηθεί να συμμετάσχω και σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις». Ο «Βίκτορι» θεωρεί πως η διακριτικότητά του ήταν αυτή που τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή.
«Πολλοί απ΄ αυτούς είναι αμφιφυλόφιλοι, είναι παντρεμένοι ή έχουν συντρόφους. Έχουν ευυπόληπτη εικόνα αλλά κανείς τους δεν έχει παραδεχτεί πως είναι γκέι». Οι αποκαλύψεις του «Βίκτορι» έγιναν μερικές εβδομάδες μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Φράνκο Γκριλίνι, που είναι ταυτόχρονα επικεφαλής της οργάνωσης Ιταλών γκέι Αrchigay, πως υπάρχουν τουλάχιστον είκοσι ομοφυλόφιλοι παίκτες που αγωνίζονται στη Serie Α. «Πολλοί απ΄ αυτούς τους παίκτες έχουν συντρόφους ή συζύγους. Είναι πραγματικά τρομοκρατημένοι για τις αντιδράσεις των φιλάθλων στην περίπτωση που αποκαλυφθεί το μυστικό τους», υπογράμμισε ο Γκριλίνι.

6 σχόλια:

gay super hero είπε...

Εγώ δεν ξέρω ποιος νουνεχής άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι ορισμένοι από τους πιο ποθητούς άντρες στον πλανήτη πλήρωναν 1500 ευρώ (!!!!) για να ανταμοίψουν τη "διακριτικότητα" ενός ανθρώπου που με την πρώτη ευκαιρία πήρε σβάρνα τα κανάλια!

Λες κι ένας διεθνής αθλητής δεν έχει ευκαιρίες για διπλή ζωή και σεξουαλική εκτόνωση μέσα στα ξενοδοχεία και τα αποδυτήρια όπου περνάει όλη του τη ζωή. Λες και κάποιος που ενδιαφέρεται για εχεμύθεια θα εμπιστευόταν έναν επί πληρωμή συνοδό που εξ ορισμού είναι πολύ πιθανότερο να τον εκβιάσει μόνο και μόνο για να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Σκανδαλοθηρική σπερμολογία με επίφαση δήθεν κοινωνικής "καταγγελίας".

erva_cidreira είπε...

Το outing στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων είναι ένας καθαρός εκβιασμός που στηρίζεται στη σκανδαλοθηρική εκμετάλλευση προσωπικών δεδομένων από την οποία όμως κάποιοι πάντοτε κερδίζουν.

Όσο για τον συνδυασμό φρόνησης και πορνείας...

gay super hero είπε...

Μα ποιο outing; Εσύ πιστεύεις ότι είναι πραγματικό περιστατικό όλο αυτό; Του έδιναν οι ποδοσφαιριστές 1500 ευρώ; Μα πόσο ταλέντο μπορεί να είναι κάποιος στον τομέα του :-)

Η τελευταία φράση ήταν ψιλο-αινιγματική. Δεν την κατάλαβα :-)

erva_cidreira είπε...

Οι καταγγελίες προέρχονται και από την λοαδ ιταλική οργάνωση Archigay (http://www.arcigay.it/racconto-del-gigolo-dei-calciatori) , άρα δεν πρόκειται απλώς για πρωτοσέλιδο κίτρινου έντυπου ή μεσημεριανής τηλεοπτικής εκπομπής.

Τώρα πόσο μπορεί να αμείβεται ένα ταλέντο, τι να σου πω... Ρώτησε τον Cobden να σου εξηγήσει πώς λειτουργεί η ελεύθερη αγορά :)

Πάντως η κοινή λογική λέει ότι όποιος καταφεύγει σε εξυπηρετήσεις τέτοιου είδους, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πολλά. Φαίνεται ότι οι χρήστες των συγκεκριμένων υπηρεσιών ήταν ή αφελείς ή άφρονες.

Και βέβαια παραμένει το μεγάλο θέμα της ομοφυλοφοβίας στον χώρο του ποδοσφαίρου.

gay super hero είπε...

Εντάξει δεν χρειάζεται να είναι κανείς φωστήρας της ελεύθερης αγοράς για να καταλάβει ότι €1500 είναι τεράστιο ποσό για μια βραδιά. Πόσο μάλλον όταν αυτοί που καλούνται να το πληρώσουν θα μπορούσαν οι ίδιοι να ζητήσουν πολύ περισσότερα :-Ρ

Τώρα τι ρόλο βαράει αυτός ο βουλευτής της Arcigay τί να σου πω... Ελπίζω απλά να είναι μια άτσαλη προσπάθεια για να "φωτιστεί" το θέμα της ομοφοβίας στο ποδόσφαιρο σε μια χώρα όπου η μπάλα είναι θρησκεία. Εύχομαι να μην έχουν φακέλους με τί κάνει ο καθένας και πόσοι κάνουν τί...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη φορα είσαι πολύ σωστός gay Super Hero. Αυτά που λεει ούτε οι πιο μεγάλοι βλάκες δε γίνεται να τα πιστέψουνε. O τύπος φαίνεται ότι λέει ψέματα.