9.11.08

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Image Hosted by ImageShack.us
.
THE POWER OF THREE
Εδώ και καιρό έχω αναπτύξει μια θεωρία περί του ιδανικού νούμερου ατόμων που πρέπει να έχει μια παρέα από νέους, ωραίους και διαθέσιμους γκέι εργένηδες όταν βγαίνουν για αναζήτηση συντρόφων (κοινώς: γκομενότσαρκα). Η θεωρία μου αυτή επιβεβαιώθηκε και προχτές κατά την εξόρμησή μας στο γκαζοχωριό όπου για άλλη μια φορά δε βρέθηκε ο πρίγκηπας (ή έστω το άσπρο άλογο).
Άποψή μου λοιπόν είναι ότι η ιδανική παρέα πρέπει να αποτελείται από 3 άτομα. Είναι ένα ευέλικτο σχήμα, εύκολο να βρουν τραπέζι ή ακόμη καλύτερα σταντ, και φυσικά μπορούν να μετακινούνται με άνεση όταν είναι όρθιοι. Επίσης, τα 3 άτομα κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι εργένηδες (δύσκολα βγαίνει κάποιος μόνος του με ζευγάρι για να κρατάει φανάρι!) και ο υποψήφιος γκόμενος δε χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσει ποιος τα έχει με ποιόν σε μια μεγάλη παρέα, ή ακόμη χειρότερα αν δυο φίλοι είναι απλά φίλοι ή όχι. Σε περίπτωση μάλιστα που καταφέρει κάποιος από τους τρεις και πιάσει κουβέντα με κάποιον, μένουν άνετα οι άλλοι δυο να συνεχίσουν τη βραδιά και την αναζήτηση βεβαίως.
.
Image Hosted by ImageShack.us
.
Επαναλαμβάνω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, αυτή η σύνθεση παρέας είναι μάλλον η ευνοϊκότερη ΜΟΝΟ όταν βρισκόμαστε σε εντεταλμένη αποστολή εύρεσης πρίγκηπα, σε όλες τις άλλες εξόδους όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! :)
P.S. Επίσης για να κάνεις γνωριμίες πρέπει να έχεις και το ανάλογο θάρρος και θράσος, αλλά αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία...
.

2 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Από παλαιόθεν ίσχυε αυτό, η δύναμη των τριών!

Καλό Σ/Κ

Ανώνυμος είπε...

Synfwnw etsi einai, to telio noumero