18.9.08

ΤΟ GAY ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ"

Image Hosted by ImageShack.us
.
Το gay ζευγάρι της "Πολυκατοικίας"
Βρήκαν το gay ζευγάρι! Έτσι, ξεκινούν ολοταχώς τα γυρίσματα της περίφημης «Πολυκατοικίας» του Mega. Ο Χάρης Ασημακόπουλος και ο Νίκος Πουρσανίδης είναι οι δυο πρωταγωνιστές που θα υποδυθούν τους «κόντρα» ρόλους δείχνοντας το υποκριτικό τους ταλέντο στο τηλεοπτικό κοινό.
(Espresso, 9.8.2008)
.
***
.
Ομολογώ ότι με έκπληξη είδα χθες σε τρέιλερ του σήριαλ του μέγκα "πολυκατοικία", να πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι και μάλιστα τους να δείχνει να φιλάνε ο ένας τον άλλο.
Μέχρι τώρα το ομοφυλόφιλα ζευγάρια στα σήριαλ ούτε το χέρι πιάνανε ο ένας του άλλου, ακόμα και στα "υπέροχα πλάσματα" ήταν πολύ προσεκτικοί σε αυτά που δείχνανε.
Είναι απαράδεκτο ενώ είμαστε μέρος της κοινωνίας να μας κρύβουν. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην τηλεόραση, αλλά και γενικά στις πολυκατοικίες όπου μένουν ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Στην καλύτερη περίπτωση οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι γίνετε και δεν το συζητάνε. Στη χειρότερη των περιπτώσεων μαζεύουν υπογραφές να τους διώξουν, τους κράζουν και δεν τους υπολογίζουν σε τίποτα παρά μόνο στην είσπραξη των κοινοχρήστων.
Γενικά όταν αφήνουν φράγκα οι ομοφυλόφιλοι είναι καλοί.
Οι ομοφυλόφιλοι είναι συνήθως άτομα χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ανήκουν στο πιο παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, πληρώνουν φόρους για υπηρεσίες που ποτέ δεν χρησιμοποιούν και δίνουν ζωή σε πολλές επιχειρήσεις σαν καταναλωτές.
Νομίζω ότι καιρός είναι η κοινωνία και το κράτος να μας αντιμετωπίζει όπως και όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.
Ελπίζω το σήριαλ να τύχει θερμής υποδοχής, δεν εννοώ από τους παπάδες, και να έχει περισσότερες προσωπικές στιγμές από το ομόφυλο ζευγάρι πέρα απο αυτές που βλέπουμε στο τρέιλερ.

HOMO-GR

4 σχόλια:

George Tsitiridis είπε...

exei kairo pou to diavasa..
i idea mias polikatoikias apo moni tis thimizei tosa polla sirial
aparadektoi
retire ktl..
ande na doume to apotelesma..

Τομ Σόγιερ είπε...

Λατρεύω Πουρσανίδη! Το τρέιλερ δεν έχει τύχει να το δω, αλλά όταν λες φιλί, εννοείς στο μάγουλο, ε? Φυσικά, πού αλλού? Όσο για τα ''Υπέροχα Πλάσματα'', δεν θα σχολιάσω τίποτα..., έχει πολύ δουλειά ακόμα, η Ελλάδα...
Θα σε πείραζε να έβαζα το ποστ σου αυτό, στο ιστολόγιό μου?

erva_cidreira είπε...

τομ σόγιερ,
στην πραγματικότητα το ποστ δεν είναι δικό μου, πρόκειται για μια σύνθεση από ένα απόσπασμα της Espresso και μια ανάρτηση του ιστολογίου HOMO-GR.

pisoglendis,
για να δούμε ΤΙ θα δούμε, λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Kserete an kaneis apo tous duo ithopoious einai ontos gay?