29.8.08

ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Χωριό συνταξιούχων ομοφυλοφίλων!
Έθνος, 12/8/2008
Το πρώτο "χωριό" ομοφυλοφίλων συνταξιούχων στην Αυστραλία, θα κατασκευαστεί στη Βικτόρια.
Ο καταυλισμός πρόκειται να φιλοξενεί μόνο ομοφυλόφιλους ηλικιωμένους και θα καικατασκευαστεί στην περιοχή Ballan, περίπου 78 χιλιόμετρα δυτικά της Μελβούρνης.
Το κόστος του ομοφυλοφιλικού αυτού χωριού συνταξιούχων θα κοστίσει συνολικά 26 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι εργασίες κατασκευής του θα ξεκινήσουν τις αρχές του 200.
120 αυτόνομα διαμερίσματα, δύο και τριών δωματίων το καθένα κατασκευάζονται για να φιλοξενήσουν τους κατοίκους τους ενώ ο οικισμός θα συμπεριλαμβάνει γήπεδα τένις, μπόουλινγκ, ανοικτό θέατρο και μεγάλο γυμναστήριο, με πισίνα, εστιατόρια και άλλους χώρους αναψυχής.
Η οικιστική μονάδα θα φέρει το όνομα Linton Estate, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κατασκευαστών που ανέλαβε την κατασκευή του "ομοφυλοφιλικού χωριού", κ. Πίτερ Ντίκσον ο οποίος τόνισε ότι "δεν έχει σημασία αν οι ηλικιωμένοι έχουν σύντροφο ή όχι, αρκεί να είναι ομοφυλόφιλοι".
"Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου θα μπορούμε να ζήσουμε ανάμεσα σε φίλους", είπε χαρακτηριστικά.
Το δημοτικό συμβούλιο Moorabool Shire ενέκρινε την κατασκευή της οικιστικής μονάδας παρά τις αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής, λέγοντας ότι δεν έχει σημασία ποιοι θα μείνουν στο "χωριό", αρκεί αυτό να πληροί τις υπάρχουσες χωροταξικές διατάξεις.
Το "χωριό" θα βρίσκεται πολύ κοντά στην επαρχιακή πόλη Daylesford, η οποία θεωρείται η πολυπληθέστερη επαρχιακή πόλη ομοφυλοφίλων στην Αυστραλία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δε το βρίσκω καθόλου σωστό. Είναι σα να θέλουνε να κρυφτούνε σε ένα χωριό. Το καλύτερο θα ήτανε να κάνανε τα σπίτια μέσα σε μία πόλη και να ζούσανε φανερά ανάμεσα σε όλους.

Gaym boy