24.8.08

ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ

Image Hosted by ImageShack.us
Matthew Mitcham
.
Οι ομοφυλόφιλοι δεν χωρούν στο Πεκίνο
Γιώργος Νασμής (ΤΑ ΝΕΑ, 19/8/2008)
Μόλις δέκα από τους περίπου 10.500 αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου δηλώνουν ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλοι, σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας outsports. com.
Ο λόγος που πολλοί αθλητές δεν δηλώνουν ανοιχτά τις προτιμήσεις τους για το ίδιο φύλο είναι η αδικαιολόγητα μεγάλη προσοχή του Τύπου προς αυτούς - γεγονός που θα τους αποπροσανατόλιζε από τον στόχο τους-, ο φόβος ότι μπορεί να τους απορρίψουν οι συναθλητές τους ή οι φίλαθλοι ή να χάσουν χρήματα από χορηγούς.
Εννέα από τους ομοφυλόφιλους αθλητές είναι γυναίκες, ενώ μόνον ο Αυστραλός καταδύτης Μάθιου Μίτσαμ έχει δηλώσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
Το outsports. com υπολογίζει πως ο πραγματικός αριθμός των ομοφυλόφιλων αθλητών που μετέχουν στους Αγώνες του Πεκίνου μπορεί να φτάνει τους
1.000.

1 σχόλιο:

Dark Conofman είπε...

Δε θα εκπλησσόμουν εαν μάθαινα ότι οι ομοφυλόφιλοι αθλητές είναι και 5.000.

Ας μη μπω σε λεπτομερείς αναφορές , αλλά πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές όλοι ξέρουν ότι τα φάρμακα που παίρνουν οι αθλητές επηρεάζουν τη σεξουαλικότητά τους. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες.

Όσο για την επιθυμία σου να το ανακοινώσουν, γιατί να το κάνουν; Μας ενδιαφέρει νομίζεις; Οι μόνοι που τους ενδιαφέρει είναι κάτι φανατισμένοι ομοφοβικοί.

Και αυτούς ακριβώς θέλουν να "πικάρουν" όσοι γκέι είναι προκλητικοί. Εγώ προσωπικά, αν ήμουν σε μια συνέντευξη τύπου και κάποιος αθλητής ανακοίνωνε ότι είναι γκέι, θα φώναζα " Στ' αρχίδια μας!".

Γιατί να μπεις στη διαδικασία να ανακοινώσεις δημόσια τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις; Δεν είναι ένα προσωπικό σου θέμα; Μήπως αυτό δείχνει κομπλεξισμό;

Σα να είμαι εγώ αθλητής, και να λέω σε μια συνέντευξη τύπου ότι μου αρέσει να κάνω παρτούζες με πολλές γυναίκες. Γιατί; Για ποιό λόγο; Είναι δουλειά κανενός να μάθει τί κάνω εγώ στο κρεβάτι μου;

Κάποιοι γκέι πρέπει να παρατήσετε το υφάκι του αδικημένου και καταπιεσμένου, γιατί δεν πείθετε κανένα, και έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Όλοι ξέρουν ότι σε ορισμένα επαγγέλματα οι ομοφυλόφιλοι ωφελούνται (π.χ. μόδα, show biz κτλ), καθώς και το ότι υπάρχουν ισχυρά κυκλώματα πολύ υψηλά ιστάμενων ομοφυλόφιλων.

Σας παρακαλώ χαλαρώστε γιατί ούτε οι πρώτοι είσαστε ούτε οι τελευταίοι- πέρασε ο καιρός που ήταν μόδα και ανατρεπτικό το να είσαι γκέι, όπως πέρασε και ο καιρός που ήταν πειστικό το να το παίζεις κατατρεγμένος.

Έχουμε αποδεχτεί τους γκέι σαν μέρος της κοινωνίας- οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον έναν ομοφυλόφιλο στην παρέα τους. Αφήστε, λοιπόν, επιτέλους, τη συμπεριφορά των σέβεντιζ.

Τέλος, θέλω να σε ρωτήσω αν νομίζεις ότι ένας ομοφυλόφιλος με την εμφάνιση αυτών στις φωτογραφίες θα μείνει ποτέ άνεργος και φτωχός; Ο λόγος που δεν ανακοινώνουν την ομοφυλοφιλία τους ("ξεπουλιούνται") δεν είναι η απειλή της φτώχειας, αλλά η απληστία- δε μπορούν να αρνηθούν μερικά εκατομυριάκια ενός χορηγού για να μείνουν πιστοί στα ιδεώδη τους, και για αυτό δεν τους φταίει κανείς.

Dark Conofman