28.8.08

ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ 1

Image Hosted by ImageShack.us
.
Παντρεύτηκε η Ελεν …την εκλεκτή της καρδιάς της
(...)
Σχόλια
(…)
# animalera Τί κρίμα τα κάποτε απελευθερωμένα άτομα της εναλλακτικής σεξουαλικότητας,να υιοθετούν τις γελοίες πρακτικές της κατεστημένης κοινωνίας!Μετά τη σεμνή τελετή,μια σεμνή ζωή,σύμφωνα με τα πρότυπα της συντηρητικής και υποκριτικής αμερικάνικης κοινωνίας!Καλά στερνά κούκλες μου!
# freedomisland @animalera εσύ έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις ή όχι αυτή την "γελοία πρακτική" όπως την αποκαλείς. εγώ οχι. και αυτό γιατί είμαι ομοφυλόφιλη. αραγε γιατί ανέχεσαι να μην έχω τα ίδια δικαιώματα με σένα? γιατί δεν λες "τι κριμα" γιαυτό? γιατί δεν καυτηριάζεις την στάση της πολιτείας να μην αναγνωρίζει σε όλους τους πολίτες της τα ίδια δικαιώματα? δεν μπορώ να ασφαλίσω τη σύντροφο μου. δεν μπορώ να έχω φορολογικές ελαφρυνσεις, τα περουσιακά είναι στον αέρα, δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε από κοινού κτλ κτλ. όλα αυτά δεν σου λένε τίποτα? σκέψου πώς θα αισθανόσουν αν ο/η σύντροφος σου είναι στην εντατική και δεν σου επιτρέπουν να το δεις γιατί η "σχέση" που έχετε δεν αναγνωρίζετε.
# freedomisland οσο για το ότι ονομαζεις τους ομοφυλοφιλους "ατομα της εναλλακτικης σεξουαλικοτητας"... τι να πω... αντε γεια!
# freedomisland σωστα...γιατι κατα τη γνωμη σου η ομοφυλοφιλια ειναι μοδα, ας πουμε οποτε ας κανουμε κατι εναλλακτικο... και σε κανα χρονο το γυρναμε γιατι φτανει η τοση επανασταση, βρε αδερφε! οι "γελοιες πρακτικες της κατεστημενης κοινωνιας" ειναι ενας τροπος να δηλωσεις ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΝΟΙΧΤΑ τη θεση σου και να αναγκασεις τη γελοια κοινωνια να αποδεχτει την πραγματικοτητα και να σε αντιμετωπισει ως κομματι της, ισο ως προς τα αλλα... ως τοτε απλα θα χαιρεται με την θεση σου στο περιθωριο, μια θεση στην οποια μπαινεις απο μονος σου. δεν εχεις καταλαβει προφανως πως αυτη ειναι και η λουμπα των gay στην ελλαδα. η (αυτο)γκετοποιηση. καλα μυαλα! χριστιανα
# freedomisland το παραπανω σχολιο παει στον/στην animalera
# animalera Καλή κι οργισμένη μου κυρία,πρωτίστως καλό σας μεσημέρι. Παρ΄ότι το "αντε γεια" σας δεν αφήνει,από μέρους σας,πολλά περιθώρια συζήτησης,εγώ θα κάνω ακόμη μια προσπάθεια επικοινωνίας. Ας αρχίσουμε,λοιπόν,από το δεύτερο σχολιό σας. Επειδή εσεις αρέσκεστε στις ετικέτες "ομοφυλόφιλος,ετεροφυλόφιλος"(κι έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε),δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να λαμβάνεται σα θέσφατο από τον καθένα μας! Από την πείρα σας,θα ξέρετε ότι αυτό που διαφοροποιεί τις δύο πιο πάνω κοινωνικές ομάδες,είναι μόνο και μόνο η σεξουαλική συμπεριφορά και τίποτ΄άλλο. Για τούτο και ο αδόκιμος όρος"εναλλακτική σεξουαλικότητα",που ούτε θίγει,ούτε δικαιώνει κανέναν! Η κατηγοριοποίηση των ατόμων δημιουργεί αυτομάτως περιχαρακωμένους χώρους! Από την ώρα που έχει δημιουργηθεί ο όρος "Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης",δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιείται ο όρος "γάμος"! Πολύ περισσότερο δε να κοινολογείται. Είναι τελείως προσωπικό θέμα και δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον! Kαλή μου κυρία,έτσι για την ιστορία,σας αναφέρω ότι είμαι ενεργόν μέλος της σεξουαλικής εναλλακτικότητας! Εχω περάσει 10 μήνες στην εντατική με τον συντροφό μου,λόγω σκλήρηνσης κατά πλάκας κι έχω τον απόλυτο σεβασμό από όλη την οικογένεια του,με την οποία διατηρώ σχέσεις μέχρι σήμερα,παρ΄ότι δεν υπάρχει πια!Και ξέρετε γιατί,καλή μου κυρία:γιατί δε αφήσα κανένα να με αντιμετωπίσει σαν αυτό που εσεις χαρακτηρίζετε "ομοφυλόφιλος"!
# Meropi Γεια σου ρε Ανιμαλέρα λεβεντιά. Έχεις ξεκαθαρισμένες θέσεις και τις υπερασπίζεσαι. Γι' αυτό σε παραδέχομαι!
# animalera Καλές μου κυρίες Λένα και Χριστιάνα,ζητώ συγγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενίας σας,αλλά λόγοι ευγενείας κι όχι μόνο,μου υπαγορεύουν να ευχαριστήσω την καλή μου Μερόπη! Μερόπη μου,πολύ ευγενικό εκ μέρους σου!
# anodien Ο γραπτός λόγος πολλές φορές δημιουργεί παρεξηγήσεις βρε παιδιά. Μη χαλάμε τις καρδιές μας. Εγώ πιστεύω πως συμφωνείτε απλά η χρήση ίσως κάποιων λέξεων/φράσεων μπορεί να παρερμηνευθεί πολύ εύκολα! Αυτά απο μένα. Καλησπέρα σας!
# freedomisland @animalera το οτι η οικογενεια του συντρόφου σας, σας ΕΠΕΤΡΕΠΕ να τον επισκεπτεστε στην εντατικη το χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα για να αποδειξετε οτι οι ομοφυλοφιλοι στην ελλαδα δεν υφίστανται διακρίσεις? ηταν στην διακριτικη ευχέρια των συγγενών του συντρόφους σας το οτι εισασταν διπλα του. μπορούσαν ανα πασα στιγμη να σας πεταξουν εξω απτο νοσοκομειο. για τα όργανα της πολιτείας δεν του είσασταν τιποτα. απλά ένας άγνωστος. οσο για τα υπολοιπα δικαιωματα που σας ανεφερα δεν βλεπω να τα θιγετε. γιατί? το Συμφωνο Συμβίωσης αφορά μόνο τα ετερόφυλα ζευγάρια και οχι εσας και τον εκαστοτε συντροφος σας. επισης δεν ειναι δικαίωμα κανενός πολίτη στην Ελλάδα. Δεν εχει ψηφιστεί. καλα δεν το γνωρίζετε? που ζείτε? ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ από την άλλη ειναι δικαιωμα καθε ετεροφυλου ζευγαριου αυτη τη στιγμη στην Ελλάδα. και φυσικά ρυθμίζει άμεσα πολλά αλλα δικαιωματα που αφορουν κληρονομικά ζητήματα, φορολογικά, δάνεια, ασφάλιση κτλ. δεν θεωρείτε οτι πρεπει να εχει το ιδιο δικαιωμα και ενα ζευγάρι ατόμων του ίδιου φύλου? δεν στηρίζετε τον πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου? οσο για το οτι "κοινολογειται" η σχεση δυο ατόμων του ίδιου φύλου... γιατί σας ερεθιζει τοσο πολυ? ντρέπεστε? [μηπως ζειτε σεμνα και ταπεινα μεσα στην ντουλαπα σας?]
# animalera Καλές μου Κυρίες,συγχωρείστε μου την άγνοια,αλλά κλεισμένος στη ντουλάπα μου (πεθαίνω γι΄αμερικανιές),ζώντας μια ζωή γεμάτη σεμνότητα και ταπεινότητα,δεν αντιλήφθηκα την παράλειψη του κ. Χατζηγάκη,στο σχέδιο νόμου,για το"΄Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης"! Πάντως την επόμενη φορά που θα ερωτευθώ,θα φροντίσω να γίνει,αφού συμπεριληφθούν,στο σχετικό νομοσχέδιο,και τα άτομα της εναλλακτικής σεξουαλικότητας,για να έχω έτσι τη δυνατότητα να βρώ πολύφερνο σύντροφο και με καλή προίκα (συνταξιοδοτικό,ασφαλιστικό και φυσικά με ακίνητα)! Δηλαδή,θα εγκαταλείψω τη "ντουλάπα" μου και θα εγκλειστώ στο"Κωσταλέξι" της σύμβασης που φέρει τον θεάρεστο τίτλο ΓΑΜΟΣ!Και όλ΄αυτά μήπως μου πεθάνει ο καλός μου και δεν τον κληρονομήσω! Εκτακτα,έκτακτα! Λυπάμαι,αλλά δεν μπορώ να κάνω διάλογο με αυτήν την "καραστρέϊτ"(όχι από σεξουαλικής πλευράς)αντίληψη! Κλείνοντας θα σας συμβούλευα να μη κρίνετε τις αντιδράσεις των οικογενειών,με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα,γιατί αδικείστε! Α,και κάτι τελευταίο:οι κραυγές,ούτε αγωνιστικότητα δείχνουν,ούτε μπορούν να εκληφθούν,ως σοβορή επιχειρηματολογία! Πολυ δε περισσότερο,όλες αυτές οι "πιτσιλοπάρδαλες πεζοδρομιακές" (gay parade),ενέργειες προς ενημέρωση του κοινού!!!
# freedomisland Μην οργίζεστε. Δεν σας ανάγκασε κανείς να κάνετε διάλογο μαζί μας. Επιλογή σας ήταν. Για το Συμφωνο Συμβιωσης παραδεχεστε πληρη αγνοια αλλα αποκαλείτε τον εαυτό σας "ενεργόν μέλος της σεξουαλικής εναλλακτικότητας"? [φαντάσου και να μην εισασταν ενεργος]. Και για το Pride αφηστε τις τσιχλοφουσκες τυπου ""πιτσιλοπάρδαλες πεζοδρομιακές ενεργειες". Οι πορειες για τα ανθρώπινα δικαιωματα ειναι δικαιωμα. Οσο για τον πολιτικο γαμο... Χρεωνετε στα ζευγάρια που θελουν να παντρευτούν τα εξής [κατα τη δική σας εκτιμηση] κίνητρα: γιατί βρηκαν "πολύφερνο σύντροφο και με καλή προίκα (συνταξιοδοτικό,ασφαλιστικό και φυσικά με ακίνητα)!" και φυσικα γιατί σκέφτηκαν "μήπως μου πεθάνει ο καλός μου και δεν τον κληρονομήσω!". Μήπως ειστε προσβλητικός? Μα πού ζείτε? Δεν εχουμε ακινητα κυριε. Αρκετοί απο εμας πληρώνομαστε με το βασικό μισθό. Φορολογούμαστε χωρίς φοροελαφρύνσεις. Και πολλοί απο εμας εχουμε δουλέψει ανασφάλιστοι για μήνες. Και εσείς χρησιμοποιείτε τις λεξεις "συνταξιοδοτικο", "ασφαλιστικο", "πολιτικος γαμος" τόσο μα τόσο απαξιωτικά και ειρωνικά. Έκτακτα συμπολίτη μας. Έκτακτα.

Freedomisland

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χεχε..... Ολο για την εντατική γράφουνε άμα θέλουνε να πούνε για το γάμο. Το έχω βαρεθεί να το ακούω. Καλύτερα να λένε κάτι άλλο γιατί μας περνάνε όλους για άρρωστους

Gaym boy

Ανώνυμος είπε...

freedomisland είπε: "δικαιώματα? δεν μπορώ να ασφαλίσω τη σύντροφο μου. δεν μπορώ να έχω φορολογικές ελαφρυνσεις, τα περουσιακά είναι στον αέρα..."
τελικά γιατί το θες το ...σύμφωνο? για την φωνή ή για τα φράγκα...????
το με "τι" είσαι ερωτευμένη δεν παίζει ρόλο... παίζει ρόλο μέσα σου... την ταμπέλα όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω την βάζεις εσύ με το να λες οτι είσαι gay(απλά μάλλον δεν το έπιασες όπως στο είπε και έκανες επίθεση όπως έχεις μάθει απο πάντα να κάνεις). Για μενα δεν είσαι gay, δεν είσαι διαφορετικός... δεν είσαι καθόλου gay και δεν έχεις τιποτα άλλο νέο, παλιό ή διαφορετικό απο εμένα που δεν είμαι... εκεί ειναι το δικαίωμα σου για τα πάντα, το οτι είμαστε ίδιοι... όχι στην διαφορετικότητά σου...