6.7.08

ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Πέρυσι η Queerdom ήταν στο pride του Λονδίνου, ο Tory Anarchist στο europride της Μαδρίτης, το Απέναντι Πεζοδρόμιο βρέθηκε στο pride του Τόκιο και ο Thomas Xomeritis στο bear pride της Κολωνίας.
Φέτος ο Thomas Xomeritis μάς μετέφερε στο pride των Βρυξελλών και ο Yes, Mr Bob στο pride της Αμβέρσας, ενώ ο βέλγος Gay Kosmopol ήρθε στη χώρα μας τον Ιούνιο και τράβηξε μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του αθηναϊκού pride.
Τα κορίτσια του Freedom Island μόλις επέστρεψαν από το pride του Βερολίνου.
Το Απέναντι Πεζοδρόμιο θα βρίσκεται τον Αύγουστο στα pride της Στοκχόλμης και του Ρέικιαβικ.
Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι έλληνες «ταξιδιώτες του ουράνιου τόξου» γίνονται αυτόπτες μάρτυρες των πολύχρωμων αυτών γιορτών χαράς, υπερηφάνειας και διεκδίκησης στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη και μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί μας.
Ο αναγνώστης του Α.Π. moebius_ath βρέθηκε πριν δυο βδομάδες στη Μπολώνια, όπου κάθε χρόνο διοργανώνεται το παλιότερο pride της γείτονος χώρας.
Δείτε μερικές φωτογραφίες του εδώ ή πολύ περισσότερες πιέζοντας εδώ
.
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Bologna Pride 2008

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τυχεροί αυτοί που μπορούνε να βλέπουνε αυτά τα θεάματα. Τα παιδιά στο τσατ σας ζηλεύουνε εσάς που έχετε τα μέσα για να πηγαίνετε παντού. Το pride της Αθήνας είναι για τα κλάματα. Φέρανε κάτι άτομα πανάγνωστα και δεν είχανε τίποτα άξιο λόγου.

Gaym boy