4.2.08

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ 2. ΛΩΞΑΝΤΡΑ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Πώς ήταν δυνατόν σκέφτηκα, ένας άνθρωπος με τόσο ανεπτυγμένη λίμπιντο όπως εγώ, να μην ελκύει ορδές αντρών; Από την άλλη, είναι αλήθεια πως αρκετές φορές η υπερχειλίζουσα σεξουαλικότητά μου τρομάζει τους άντρες, καθώς μου αρέσει στο σεξ να πραγματοποιώ ολόκληρα σενάρια-υπερπαραγωγές που για να γίνουν σωστά απαιτούν μεγάλους προϋπολογισμούς, σκηνικά, κοστούμια, κομπάρσους και πολύωρες πρόβες. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να κάνει τους επίδοξους παρτενέρ να νιώθουν άβολα, ειδικά όταν τους ζητώ να αναπαραστήσουν πχ. την αγαπημένη μου σκηνή απ' τη 'Λωξάντρα' ακολουθώντας πιστά τις σκηνοθετικές μου οδηγίες. Όμως γνωρίζω καλά μέσα μου πως όσα κάνω τώρα στο σεξ και προκαλούν γέλιο, κάποια μέρα, ίσως και μετά το θάνατό μου, θα εκτιμηθούν γι' αυτό που πραγματικά είναι. Έργα τέχνης.
Απειλώντας πως θα αυτοκτονήσω αν δεν ερχόταν να με επισκεφτεί, κατάφερα να πείσω το Ρ. να έρθει σπίτι μου. "Τώρα θα δούμε ποιός είναι βαρετός!" είπα ενώ ετοίμαζα τα σύνεργά μου.
Ο Ρ. έμεινε άναυδος μόλις είδε πως είχα κάνει το διαμέρισμα να μοιάζει τρομερά στη Κωνσταντινούπολη τη περίοδο της Τουρκοκρατίας. Καμία λεπτομέρεια δε μου είχε ξεφύγει. Από τους ναργιλέδες και τα γιαταγάνια μέχρι τα δύο ολοζώντανα άλογα (ΜΕ τις σέλες τους) στη κουζίνα, όλα είχαν προετοιμαστεί στην εντέλεια.
Το πράγμα χάλασε όταν εμφανίστηκα μπροστά του καβάλα σ' ένα κάτασπρο άτι ντυμένος χανουμάκι και άρχισα να του κάνω στριπτίζ πετώντας του νωχελικά τα εσώρουχά μου. Δυστυχώς έφυγε τρέχοντας και εγώ έμεινα μόνος μου πάνω στη σέλα του αλόγου να νιώθω εντελώς ηλίθιος. Όταν όμως κοίταξα στο καθρέφτη απέναντί μου, έμεινα κάγκελο! Ήμουν τόσο ερεθιστικός!
Με πήρα από το χέρι, με οδήγησα στη κρεβατοκάμαρα, κλείδωσα τη πόρτα και όταν μετά από τρεισήμισυ λεπτά που τη ξανάνοιξα γνώριζα πολύ καλά πως για το γεγονός πως δε κάνω συχνότερα σεξ ευθύνεται αποκλειστικά η στενομυαλιά των άλλων.

Greek Closet Stories

Δεν υπάρχουν σχόλια: