26.12.07

ΓΙΟΡΤΕΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Στο υπόσχομαι Τουτάτι μου άμα έρθει η Kylie θα περνάω κάθε Χριστούγεννα παρέα με τη μαμά μου πλάθοντας κουραμπιέδες και ακούγοντας Last Christmas (θα σταματάω το cd μόνο όταν μού ‘ρχεται να αναγουλιάσω πάνω στους κουραμπιέδες). Επίσης θα στέλνω έξω τον αδελφό μου να ρίχνει αφρολέξ στα παράθυρα για να νομίζουμε ότι χιονίζει ακόμα και όταν καταργηθεί ο χειμώνας και γιορτάζουμε τη γέννηση του λεγάμενου στις παραλίες όπως κάνουν χρόνια τώρα στην Αυστραλία η Θεά Κάιλι και οι θεότεκνοι ναυαγοσώστες συμπατριώτες της :-)
Gay Super Hero
.
Πολλοί θεωρούν τα Χριστούγεννα μια γιορτή φτιαγμένη ειδικά για λούγκρες. Χρυσόσκονη, φωτάκια, στρας, γκλάμουρους ατμόσφαρα, τυπικά δωράκια και τηλεφωνήματα, φιλιά στον αέρα και πούστηκες ευχές. Κολλημένα χαμόγελα γύρω από κατάλευκες οδοντοστοιχίες. Koυραμπιέδες και δίπλες. Βασιλόπιτες και σαμπάνιες. Και η ψευτιά να ρέει παντού. Να παρασύρει τα πάντα στην χρυσαφένια ευδαιμονία της.
Εγώ θέλω να είμαι τσαντισμένος, θυμωμένος, θλιμμένος. Να είμαι αξύριστος, άσχημος και άπλυτος. Να θέλω να μείνω μόνος - Έστω, θα ξεκλειδώσω το γατί από το μπάνιο. Να μην κρεμάσω φωτάκια στο φίκο του μπαλκονιού. Να μην δωρίσω τίποτα. Να μην ανοίξω την πόρτα στις μουλάρες, που θα ‘ρθουν να μου πουν τα κάλαντα στις 6 τα χαράματα. Να μην αγοράσω καινούριο κοστούμι. Να μην τρέχω στα ιν μπαρ και στα ακριβά εστιατόρια. Να μην περιμένω δώρα. Και στο τέλος θέλω......
να κάψω ένα ομοίωμα του καλοζωισμένου αγίου της "κόκα κόλα", στην πλατεία Συντάγματος. Μπορώ;
Λύσης
.
Όλα θα είναι καθώς πρέπει: τα κρυστάλλινα ποτήρια πάντα γεμάτα με καλό κρασί, η μουσική εορταστική αλλά και με επίπεδο, το πουλερικό μαγειρεμένο επί ώρες μέσα στα φρούτα και τα κρασιά, τα γλυκά σπιτικά αλλά και από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία, οι καλεσμένοι ένα κράμα αποτρόπαιας ηδονής και αιωνόβιας φιλίας, η επόμενη μέρα έτοιμη να ξεχαστεί στις συνέπειες μιας παρατεταμένης μέθης.
Αδιάφοροι για την αφορμή της εορτής, θα κεράσουμε ο ένας τον άλλο και θα υποδυθούμε με εύκολη λήθη τους κρετίνους. Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε. Το φάντασμα της υπερήλικης μεγαλοαστής με το γούνινο καπέλο θα πει “ωραία φωνή έχεις” και θα ζητήσει earl grey από το queen, απαιτώντας τη σωστή ιεροτελεστία της τσαγέρας. Η μουσική θα αλλάξει ως δια μαγείας και θα ακουστεί η Βέμπο να τραγουδά “σ ‘αγαπώ και μ’ αρέσει η ζωή και μ’ αρέσεις εσύ” ενώ με ημίκλειστα μάτια θα φαντασιωνόμαστε νεανικές συνουσίες και την παρελθούσα χαρά της συμμετοχής.
Τα τέως μούτρα του George Le Nonce

5 σχόλια:

gay super hero είπε...

Στην Αστραλία γράφω, όχι στην Αυστραλία ;-)

Lol, χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!!

Ναυτίλος είπε...

Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρόνια με υγεία και χαρά.

:-)

lisa είπε...

kali xronia pedia
me igia

gay super hero είπε...

Kαλή χρονιά και ό,τι καλύτερο για το 2008!!!!

George Tsitiridis είπε...

Kali Xronia ygeia kai akoma poio megali agonistikotita kai oratotita stous gay