20.12.07

ΤΡΟΠΟΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ 1. ΣΤΗ ΣΑΟΥΝΑ 3

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
.
Το όλο σκηνικό αποπνέει έντονο ερωτισμό αλλά και μια βαθιά ατμόσφαιρα ντεκαντάνς ταυτόχρονα. Αποτελεί καλή και σαφέστατα πιο αποτελεσματική λύση από το internet και τα νυχτερινά μαγαζιά, ειδικά σε καταστάσεις επείγουσας ανάγκης! Αντί να λιώνεις για ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή αναζητώντας ερωτική συντροφιά με βάση ορισμένες αμφιβόλου ποιότητας και αληθοφάνειας φωτογραφίες, κατευθύνεσαι σε ένα χώρο που με ελάχιστη προσπάθεια και λίγη τύχη θα εξασφαλίσεις σεξουαλική ικανοποίηση. Δεν υπάρχουν φλερτ και περιττοί καφέδες, ούτε συζητήσεις επί συζητήσεων όταν όλοι όπως κι εσύ βρίσκονται γύρω σου για τον ίδιο λόγο και μάλιστα σε ένα περιβάλλον που διευκολύνει τις άμεσες κινήσεις.
Ethan and the city

Πάντα μου άρεσε η ατμόσφαιρα στις σάουνες, το αίσθημα της αντροπαρέας, όλοι μαζί και ο καθένας μόνο με την πετσέτα στη μέση του. Ο οδηγός λεωφορείου, ο δικαστής, ο κομμωτής, ο διανοούμενος... Δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος. Οι ομάδες των άντρών, δεκάδες χιλιάδες χρόνια τώρα, η ελευθερία του κυνηγιού, η ελευθερία της προσωρινής διακοπής του δεσμού με το κοινωνικό σύνολο. Η τελετή αναγέννησης. Οι κοινωνίες των αντρών που καταργούνται σιγά –σιγά, ας είναι, για λόγους κοινωνικής ισότητας.
Αλλά κάτι σημαντικό χάνεται. Ευτυχώς στις σάουνες επιβιώνει ακόμα μια αταβιστική επιστροφή στην αντρική ομάδα. Οι άντρες αντιμέτωποι με τη σεξουαλικότητά τους όπως παλιά με την άγρια φύση ή την πρόκληση της επιστήμης. Το αποδεκτό alpha male της ομάδας μπορεί να είναι ο οδηγός του λεωφορείου, ο δικαστής, ο κομμωτής, ο διανοούμενος...
Για να επιστρέψουν πίσω ανανεωμένοι, επανα-ρυθμισμένοι και επανα-προσδιορισμένοι.
Thomas Xomeritis

Δεν υπάρχουν σχόλια: