1.10.07

ΟΙ LOS DOGOS ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΚΕΪ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο των ομοφυλοφίλων νικώντας στον τελικό που έγινε στο Μπουένος Άιρες την Αγγλία με 1-0. Οι «Los Dogos», όπως ονομάζεται η ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα του τανγκό, ήταν καλύτεροι της ομάδας «Stonewall» από την Αγγλία, που είχε κατακτήσει την προηγούμενη διοργάνωση. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο πήραν μέρος 28 χώρες από Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, διοργανώνεται από τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ομοφυλοφίλων με στόχο να περάσει ένα μήνυμα κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων. Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει το 2008 στο Λονδίνο.
(Αναδημοσίευση από το SuperSportFM 94,6, 30-9-2007)
.
Η Αργεντινή είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια των γκέι, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο Μουντιάλ που φιλοξενήθηκε στη χώρα του Ταγκό, επικρατώντας στον τελικό της διοργάνωσης της προηγούμενης κατόχου του τροπαίου, Αγγλίας με 1-0.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω τουρνουά που διοργανώνεται από τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ομοφυλοφίλων, πήραν μέρος 28 χώρες από Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει το 2008 στο Λονδίνο.
(Αναδημοσίευση από το SportTime, 30-9-2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια: