1.9.07

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ EUROVISION 2007

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Στη φωτογραφία η Ράνια Κολιού και ο Σπύρος Παυλίδης,
οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον πρώτο αυτό διαγωνισμό της Eurovision.
.
1ος Διαγωνισμός Χορού Eurovision 2007
Τριάντα δύο χορευτές από δεκαέξι κράτη υπόσχονται να μας εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους στον χορό - και όχι μόνο - μέσα από τη νέα συμπαραγωγή της EBU, του BBC, του BBC ONE και των ραδιοτηλεοπτικών φορέων - μελών της EBU, μεταξύ των οποίων είναι και η ΕΡΤ. Σκοπός του διαγωνισμού, είναι η ανάδειξη του καλύτερου χορευτικού ζευγαριού από τα ευρωπαϊκά κράτη που συμμετέχουν.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου σε στούντιο του BBC στο Λονδίνο και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1 στις 22.00.
Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς στο Λονδίνο θα είναι ο Γκράχαμ Νόρτον και η Κλόντια Γουίνκελμαν, δύο από τα πιο γνωστά πρόσωπα στη Βρετανική τηλεόραση.
Το τηλεοπτικό σόου, το οποίο θα διαρκέσει δύο ώρες και 15 λεπτά, θα φέρει την υπογραφή δύο μεγάλων βρετανικών εταιριών παραγωγής, της "Splash Μedia" και της "Sunset + Vine". Οι υπεύθυνοι της "Splash Μedia" είναι οι δημιουργοί της διεθνούς επιτυχίας "Strictly come dancing", ενώ η "Sunset + Vine", είναι η πρώτη βρετανική εταιρία παραγωγής για αθλητικές μεταδόσεις και συνδέεται άμεσα με την International Dance Sport Federation (IDSF).
Πολλοί από τους χορευτές που θα διαγωνισθούν στον ευρωπαϊκό τελικό, προέρχονται από παρόμοιους διαγωνισμούς μικρότερης κλίμακας στην χώρα τους.
Οι συμμετέχοντες θα εμφανιστούν σε ζευγάρια με δύο χορογραφίες: η πρώτη θα περιλαμβάνει έναν χορό από την κατηγορία " Ευρωπαϊκοί χοροί" ή "Λάτιν", ενώ η δεύτερη θα είναι βασισμένη σε παραδοσιακά στοιχεία της κάθε χώρας. Οι τηλεθεατές από το σπίτι τους, θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν μέσω τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος, κατά την διάρκεια των εμφανίσεων του ζευγαριού που εκπροσωπεί κάθε χώρα.
Οι χώρες που συμμετέχουν είναι η Αυστρία, η Γερμανία, η Δανία, η Ελβετία, η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Λιθουανία, η Ολλανδία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρωσία, η Σουηδία και η Φινλανδία.
.
Ελλάδα, Καλή Τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: