30.5.07

Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Image Hosted by ImageShack.us
Jenny Bailey
.
Μια 45χρονη τρανσέξουαλ έγινε δήμαρχος της κοινότητας του Καίμπριτζ.
(Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων 25/5/2007)
Μια τρανσέξουαλ ηλικίας 45 ετών ανέλαβε σήμερα τα καθηκοντά της ως δήμαρχος της πόλης του Καίμπριτζ (ανατολικά) σε επίσημη τελετή, και έγινε η πρώτη δήμαρχος στη Βρετανία που έχει αλλάξει φύλο, ανακοινώθηκε από το δημαρχείο της πόλης.
Δημοτική σύμβουλος από το 2002, η Τζένι Μπέιλι, εγχειρίστηκε για να γίνει γυναίκα περίπου στην ηλικία των 30 χρόνων της. Νωρίτερα είχε παντρευτεί και απέκτησε δύο παιδιά που σήμερα είναι 18 και 20 χρόνων.
Κατά την τελετή ορκωμοσίας η νέα δήμαρχος συνοδευόταν από τη στενή της φίλη Τζένιφερ Λίντλ 49 χρόνων, που και αυτή έχει αλλάξει φύλο και μέχρι πρόσφατα ήταν και εξακολουθεί να είναι δημοτική σύμβουλος στο Καίμπριτζ.
Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στη διάρκεια της αναγκαίας ειδικής ορμονοθεραπείας που έκαναν μετά από την επέμβαση αλλαγής φύλου.
Η κ. Μπέιλι είναι η 801η δήμαρχος της κοινότητας, ένα αξίωμα που θα κρατήσει για ένα χρόνο.
"Το συμβούλιο μετά από κάποιες συσκέψεις αποφάσισε ότι το φύλο και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν έχουν καμία σημασία ως προς την ικανότητα κάποιου για την ανάληψη ενός δημόσιου αξιώματος", δήλωσε ο Ρόμπ Χάμοντ, εκτελεστικός διευθυντής του δημοτικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

Sorry που παρεμβαίνω με κάτι άσχετο, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες δύο νεαρών αγοριών που μαστιγώθηκαν 80 φορές στο Ιράν με την κατηγορία ότι είχαν ερωτικές περιπτύξεις.

http://www.irqo.net/IRQO/English/pages/059.htm