17.4.07

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΪ 1

Image Hosted by ImageShack.us
.
Το παιδί μου είναι γκέι. Πώς αντιδρούν οι γονείς όταν το μαθαίνουν
«Ένα εξαιρετικό βιβλίο, τέλεια ισορροπημένο και γεμάτο συμπόνια, όπου καθημερινοί άνθρωποι μιλάνε απλά και από καρδιάς.
Ένα διαφωτιστικό βιβλίο για κάθε γονιό με παιδιά στην εφηβεία. Για όσους έχουν κάποιον στην οικογένεια που είναι ομοφυλόφιλος, οποιασδήποτε ηλικίας, θα κάνει το δρόμο πιο εύκολο και θα κρατήσει το κανάλι της επικοινωνίας ανοιχτό».
ΣΤΗΒ ΜΠΙΝΤΑΛΦ
Κάθε χρόνο, πολλοί γενναίοι άντρες και γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν μια συζήτηση με τους γονείς τους, για να τους πουν ότι είναι γκέι. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, οι ίδιοι θα έχουν ζήσει με αυτή τη γνώση για κάμποσο καιρό. Οι γονείς είναι εκείνοι που συχνά δεν τους δίνεται παρά ελάχιστος χρόνος για να αντιδράσουν.
Το παιδί μου είναι γκέι είναι μια συλλογή από επιστολές γονιών που έχουν έναν ομοφυλόφιλο γιο ή κόρη. Τα γράμματα έχουν γραφτεί για να διαβαστούν από άλλους – σκοπός τους είναι να βοηθήσουν άλλους γονείς να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, καθώς και να βοηθήσουν γκέι άντρες και γυναίκες που σκέφτονται να αποκαλύψουν την αλήθεια.
Λίγοι γονείς έχουν αποδοχή εξαρχής και πολλοί είναι εκείνοι που μπαίνουν σε σύγχυση. Δεν είναι σίγουροι πού μπορούν να αποτανθούν για βοήθεια και πώς να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, του πένθους και της απώλειας. Σε αυτό το βιβλίο, οι γονείς μιλούν για τα πολλά συναισθήματα που βιώνουν – θυμό, ντροπή, ενοχή και σύγχυση.
Στο σύνολό τους, οι επιστολές επιβεβαιώνουν τη δημιουργική δύναμη της αγάπης και δίνουν την ευκαιρία σε αυτούς που έχουν προσωπική εμπειρία να περιγράψουν τα πιο σημαντικά βήματα στην πορεία προς την κατανόηση. Το παιδί μου είναι γκέι δείχνει τον τρόπο με τον οποίο απλές, καθημερινές οικογένειες ξαναβρήκαν την αγάπη και την ευτυχία.

1 σχόλιο:

Κώστας είπε...

Το έχω διαβάσει. Είναι πολύ καλό βιβλίο.