12.1.07

ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Πολλές φορές στο παρελθόν δημοσιεύσαμε άρθρα και ειδήσεις που αφορούσαν τους ομοφυλόφιλους άνδρες με αναπηρίες.
Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα ισπανικό site, το www.discapacitados-gay.com, φτιαγμένο από τους ίδιους για τους ίδιους, με άφθονες ειδήσεις, χρήσιμες πληροφορίες για εκδηλώσεις και για όλα τα μέρη τα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, αίθουσες συνομιλιών, συνδέσμους, σελίδες με προσωπικές ιστορίες, φωτογραφίες, video, στοιχεία για οργανώσεις, χώρους προσωπικής έκφρασης κλπ
Προς το παρόν ο ιστότοπος λειτουργεί στα ισπανικά, σύντομα όμως θα είναι δυνατή η πρόσβαση και στα αγγλικά, σύμφωνα με την εξαγγελία της Σύμπραξης Γκέι Αναπήρων της Βαρκελώνης, που έχει την ευθύνη όλου αυτού του προγράμματος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalimera check my site .

To Μπρίκι είπε...

Αν θυμάμαι σωστά και στο www.disabled.gr είχε άρθρα.

erva_cidreira είπε...

το μπρίκι: Πράγματι, έτσι είναι. Θα πρόσθετα μάλιστα ότι με κριτήριο την κοινωνική ευαισθησία αποτελεί έναν από τους καλύτερους ιστοτόπους που έχουμε στα ελληνικά.
Όμως το ισπανικό site είναι ουσιαστικά ένας χώρος που έρχεται να καλύψει περισσότερες ανάγκες από την απλή, εμπεριστατωμένη πληροφόρηση.
Ας πούμε, μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος (ερωτικών) γνωριμιών, κάτι τόσο δύσκολο για όποιον έχει κινητικές δυσκολίες, και περισσότερο για έναν ομοφυλόφιλο που στο θέμα αυτό αποκλείεται να έχει την παραμικρή συμπαράσταση των οικείων του. Επίσης ως χώρος αυτοέκφρασης, ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων. Και μην ξεχνάς ότι είναι "αυτοδιαχειριζόμενος" από τους ίδιους τους δημιουργούς του.
Τέλος, είδα ότι σύντομα προβλέπεται επέκταση και για λεσβίες με αναπηρίες.
Μακάρι να πάνε όλα καλά!
celsius33: Πολύ όμορφο κι ενδιαφέρον ιστολόγιο. Θα το διαβάζω τακτικά, να είσαι σίγουρος. :)

Ανώνυμος είπε...

Με συγκίνησες πολύ, φίλε Erva. Ισπανία και πάλι Ισπανία - μακράν η πιο προοδευτική χώρα του Ευρωπαϊκού Νότου.

hotel iris είπε...

πολύ ενδιαφέρον αυτό το post erva και το site αλλά, και εξαιρετικό όντως το www.disabled.gr με άρθρα καλογραμμένα και με ευαισθησία πάνω στο θέμα της σεξουαλικότητας και της επιθυμίας, που η αναπηρία δεν την αναιρεί...

erva_cidreira είπε...

Ας μην αναρωτηθούμε βέβαια αν στην Ελλάδα υπάρχουν gay χώροι (μπαρ κλπ) με δυνατότητες πρόβασεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Ή να προσχωρήσουμε και σ' άλλες ερωτήσεις σχετικά με την κοινωνική αλληλεγγύη που υπάρχει (;) εντός της κοινότητας για τους πλέον αδύναμους.
Ας το αφήσουμε καλύτερα. Προς το παρόν, τουλάχιστον.